Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Navia Tinna og Snældan garn er lig højeste kvalitet

Lad www.sikigarn.dk inspirere dig til at strikke naturligt og smukt med de mange forskellige garntyper og -mærker, du finder på deres skønne hjemmeside. Lige meget om du er på udkig efter garn til sommer-, vinter- eller helårsstrik, finder du det i de forskellige sortimenter, hvor kvaliteten altid er i top. Gå selv på udkig i alt fra Navia Tinna, Snældan garn og mange andre hos Siki Garn & Helse ApS i dag.

Siki Garn & Helse ApS

Garn fra Navia Tinna serien på sikigarn.dk

Navia Tinna er en garntype fra det anerkendte færøske Navia garn, som er elsket og populært. Grunden til Navia Tinnas popularitet bunder i flere ting, som også er derfor Siki Garn & Helse ApS forhandler så bredt et udvalg af det. Med Navia Tinna får du nemlig et blødt og smukt garn, som er iøjefaldende med sine unikke farvekombinationer i den enkelte nøgle. Når du vælger at strikke i Navia Tinna får dit strikkeprojekt altså et enestående og smukt spil, idet farverne vil skabe et smukt mønster og sammenspil med hinanden. Miks eventuelt flere Navia Tinna garnnøgler med hinanden, eller lad den ene tale for sig selv.

Snældan garn i den karakteristiske kvalitet

Snældan garn bærer præg af sine mange år på markedet, idet det har gået gennem tre generationer og stadig den dag i dag leverer smukt og tykt færøsk uld til strikkeglade mennesker. Hos Siki Garn & Helse ApS finder du et flot udvalg af Snældan garn til dine varme og bløde strikkeprojekter. Vælg mellem Snældan garn i flere lækre naturfarver, så du får den helt rette sweater, hue eller tredje beklædningsdel efter dine ønsker og visioner. Du finder både Snældan uld i 1-, 2- og 3-trådede varianter, alt efter dine krav.

Siki Garn & Helse ApS leverer altid din ordre hurtigt, og giver dig fri fragt ved køb for over 400kr., så du kan shoppe amok i garn til dine fremtidige strikkeprojekter.