Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Neuropsykologisk undersøgelse. Få behandling for generaliseret angst

Bestil tid til neuropsykologisk undersøgelse hos Psykolog Maria Bang i København. Denne klinik i Lyngby er også specialiseret i generaliseret angst samt angstsymptomer i forbindelse med sygdomme. Læs mere om forskellige angsttyper ved at klikke ind på mariabang.dk.

Psykolog Maria Bang

Neuropsykologisk undersøgelse i KBH hos Psykolog Maria Bang

Psykolog Maria Bang tilbyder neuropsykologiske undersøgelser i Lyngby. I en neuropsykologisk undersøgelse fokuseres på udredning, rehabilitering og arbejdsafklaring. Processen kan være med til afdækning af barrierer og ressourcer samt at tilrettelægge, men også målrette en rehabiliterende indsats. Psykolog Maria Bang i Lyngby har adskillige års erfaringer i de neuropsykologiske undersøgelser, og derfor falder valget ofte på hende, når man leder efter relevante psykologer i hele København. Bestil tid til en neuropsykologisk undersøgelse allerede i dag ved at besøge psykologens hjemmeside via www.mariabang.dk.

Læs om generaliseret angst på mariabang.dk

Døjer du med generaliseret angst? Psykolog Maria Bang kan hjælpe dig, så du får værktøjer til at håndtere dine angstsymptomer. Generaliseret angst er livsbegrænsende for mange danskere, men alt håb er ikke tabt. Det viser sig, at mange er bedst i stand til at håndtere angstsymptomerne efter professionel psykologhjælp. Psykolog Maria Bang i København-området kan anbefales, hvis man har tendens til angst i forbindelse med sygdomme, arbejde, skole, parforhold og meget andet. Tag et vigtigt skridt mod et bedre mentalt helbred fri for de værste angstsymptomer. Læs mere om generaliseret angst og andre angsttyper ved at klikke ind på mariabang.dk. Dem, som har døjet med angst, ved hvor meget det kan true den daglige rytme og være i vejen for, at man når sine mål her i livet. Nogle gange er der behov for at kontakte en professionel om problemet. Psykologhjælp er måske det, som du har bedst af. Kontakt Maria Bang for en samtale vedrørende din angst.

Generaliseret angst giver symptomer som anspændthed, hjertebanken, svimmelhed, svedeture og mange flere. Kan du nikke genkendende til nogle af disse? Kontakt Psykolog Maria Bang, som har klinik i Lyngby. Det er en specialist i København, når det kommer til neuropsykologiske undersøgelser og metakognitiv terapi.