Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Online forhandler af stok med anatomisk håndtag og Rohde fodtøj i høj kvalitet

Er du på udkig efter en forretning på nettet, der forhandler alt indenfor diverse hjælpemidler og fodtøj til ældre mennesker? Så er det uden tvivl SeniorSalg.dk, som du skal gå til. På deres hjemmeside, seniorsalg.dk, kan du finde alt indenfor denne kategori, og du vil uden tvivl også blive overasket over deres gode priser. Så tag og kig ind forbi allerede i dag.

Behageligt Rohde fodtøj

Hos SeniorSalg.dk forhandler de kun det bedste fodtøj, om det så er til indendørs eller udendørs brug. Et af de mærker, som du kan finde i deres store og lækre sortiment, er Rohde. Mærket Rohde leverer forskellige typer fodtøj, her fra de klassiske hjemmesko, til moderigtige sandaler og støvler. Du kan altid være sikker på, at kvaliteten er i top, for alle deres produkter er produceret i Tyskland. De smarte hjemmesko fra Rohde fås derudover også i flere forskellige bredder, så du kan dermed altid finde et par, som passer til dine fødder. Skulle du have nogen spørgsmål angående valg af sko fra Rohde, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte SeniorSalg.dk, der med glæde står klar til at rådgive dig!

Stok med anatomisk håndtag

Når man bliver ældre, kan det være svært at holde balancen, og derfor kan det være smart at anskaffe sig en stok med anatomisk håndtag, som man kan støtte sig til. Når man skal vælge en stok med anatomisk håndtag, er det vigtigt at man tager højde for ergonomi, hvilket vil sige, at stokkens håndtag skal passe til din hånd, for dermed at give den bedste støtte. Hos SeniorSalg.dk har de om nogen styr på ergonomien og de tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige slags stokke med anatomisk håndtag. Du kan bl.a. få den flotte træstok fra firmaet Ossenberg, der kommer med et ergonomisk og anatomisk håndtag. Her er grebet lavet i kraftigt akryl, der giver hånden mere støtte, så du får en mere sikker gang. Lyder dette som noget for dig, så tag og klik ind forbi hjemmesiden, hvor du kan se hele det store udvalg af stokke med anatomisk håndtag.