Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Organiske opløsningsmidler og kobberplader hos P. Conradsen

Hos P. Conradsen kan du finde alt i stål og metaller. Skal du bruge en stor kobberplade eller organiske opløsningsmidler, så læs med her.

P. Conradsen

Køb kobberplade til ethvert formål

Conradsen handler både med private og erhverv, og har siden 1926 været kvalitetsleverandør af jern, stål, metaller samt maskiner og værktøj til bl.a. fiskeindustrien, skibsbygningssektoren og jern & maskinindustrien i Danmark samt udlandet. Hvis du skal bruge en kobberplade, så har de helt sikkert det, du skal bruge. De har mange forskellige tykkelser i størrelsen 1m X 2m, og uanset formålet så vil du få en kobberplade i bedste kvalitet, hvis du handler hos dem. De tilbyder hurtig levering i hele Nordjylland og sætter en stor ære i at have personlige relationer med alle deres kunder. Så tøv ikke med at kontakte dem, for de har glimrende kundeservice og personlig vejledning og kan uden tvivl hjælpe dig eller din virksomhed med at få de bedste materialer. En kobberplade kan bruges til mange ting, for kobber har mange gode egenskaber. Det bruges også af kunstnere til at lave kobberraderinger og kobberætsninger med, men også ofte i industrien.

Kvalitetsleverandør af organiske opløsningsmidler

P. Conradsen har i snart 100 år solgt metaller, stål, jern og maskiner til industrielle formål. De handler imidlertid også med private, der skal bruge kvalitetsmetaller og stål til forskellige formål. De har et stort udvalg og sørger altid for hurtig levering i hele Nordjylland. De sælger også organiske opløsningsmidler som bl.a. acetone, rensebenzin, mineralsk terpentin og sprit. Hvis du skal bruge organiske opløsningsmidler til fx dit arbejde eller i din virksomhed, så vil du uden tvivl kunne finde lige det, du skal bruge i butikken til gode priser. De har døgnservice og en stor faglighed inden for en bred vifte af industrier og sektorer, så de vil kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter. Læs mere om organiske opløsningsmidler på pconradsen.dk, hvor du vil kunne få hjælp af de dygtige medarbejdere, som har mange års erfaring og en stor faglighed.