Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

På hedenhus.dk får du gode priser på velduftende æteriske olier og lækker dansk honning

Olie og smør i alverdens varianter og af altid 100 % økologisk kvalitet er det, du finder hos www.hedenhus.dk. Lige meget om du leder efter produkter til madlavning, til hudpleje eller noget helt tredje, er chancen for at finde det og blive inspireret af nye produkter gode hos Hedenhus. Find alt fra æteriske olier til dansk honning m.m. i de imponerende sortimenter hos Hedenhus i dag.

Hedenhus

Æteriske olier til massage og duftterapi

Ønsker du at skabe en afslappet atmosfære og stemning efter dine ønsker, bør du tjekke det flotte udvalg af æteriske olier fra Hedenhus ud. Æteriske olier egner sig godt til flere formål, især massage og duft til rummet. Derfor finder du også et bredt udvalg af duftvarianter af æteriske olier, så du kan shoppe efter dine personlige præferencer. Vælg bl.a. mellem æteriske olier, der dufter som fyrrenåle, grapeolie og ingefærolie eller kanel, rose, pebermynte og mange andre. Alle olier, du finder hos Hedenhus, er af 100 % økologisk kvalitet, så tøv ikke med at finde dine favoritter i dag.

Velsmagende dansk honning med gode egenskaber

Hvis du elsker smagen af dansk honning, er Hedenhus dit sted at finde det. Her præsenteres du for skøn og velsmagende økologisk honning, som du kan bruge i diverse retter og te m.m. Lige meget hvilken type af honning, du synes bedst om, er du sikker på at finde noget for din smag af dansk honning fra Hedenhus. Vælg bl.a. mellem forårshonning og sommerhonning, der har hver deres smagsnuancer og kvaliteter, du kan læse mere om på den enkelte variant. Bestil fra Hedenhus i dag og hav altid et skønt lager af dansk honning liggende derhjemme.

Du finder ikke bedre økologisk kvalitet end hos Hedenhus, som desuden også forhandler deres produkter til skarpe priser.