Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

På udkig efter fugleklodser, tagrender eller andet udstyr til tag og taglægning? Så besøg profilmetal.dk

Når et ståltag skal lægges, så er der nogle ting, der ikke kan undværes. Alt du skal bruge, kan du finde hos www.profilmetal.dk, der netop har et bredt udvalg af alt til tage. Du kan derfor være sikker på at finde både fugleklodser og tagrender i AluZink.

Profilmetal A/S

Fugleklodser til montering af ståltag

Du kan ikke undvære fugleklodser, når du lægger ståltag, og netop derfor, finder du også et bredt udvalg hos Profilmetal A/S. Du kan få fugleklodser i den profil, der matcher det tag, du skal lægge. Det praktiske ved fugleklodser er, at de holder fugle, insekter og fygesne i blandt andet ude fra taget. De kommer også både til over og under pladen, så du er sikret, at der er lukket af i begge ender. Fugleklodser er lavet i skum af højeste kvalitet, og vil være det ideelle valg for enhver, der ønsker at have et tag, der holder i lang tid. Du bør tage et smut for www.profilmetal.dk, hvis du vil vide mere om fugleklodser eller har andre tagrelaterede spørgsmål.

Profilmetal A/S forhandler tagrender i høj kvalitet

Tagrender er uundværlige på alle tage, da de er med til at opsamle vandet, så du kan undgå skader på husets facade og fundament. Mangler du tagrender til dit tag, så har Profilmetal A/S det helt rigtige for dig. Deres tagrender er belagt med AluZink, der giver et stærkt materiale. En rende til taget er med til at samle vandet og vil desuden være helt ideelt at få det ledt ned i en faskine. Foruden tagrender kan du også finde alt, der skal bruges til, blandt andet rør, rørholder og skruer til konsol- og rendejern. Du kan derfor få alt, du skal bruge, når du skal lægge tag og render til taget. Du bør besøge www.profilmetal.dk, hvis du har spørgsmål angående deres tagrender eller andet til taget, du gerne vil vide mere om.