Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Pandeløft og ansigtsløft i trygge omgivelser hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Er du ikke helt tilfreds med dit ansigt, af den ene eller anden grund? Så er det efterhånden mere og mere normalt at opsøge en plastikkirurgisk klinik så som Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus, og få korrigeret de områder af ansigtet man er utilfreds med. På klinikken tilbyder man blandt andet pandeløft og ansigtløft. Ved begge typer kirurgiske indgreb går man professionelt til opgaven, samtidig med at det venlige og kyndige personale sørger for at det bliver en behagelig oplevelse. Vil du vide mere, kan du læse videre om pandeløft og ansigtsløft herunder.

Pandeløft i trygge rammer

Et pandeløft er en udbredt type ansigtskirurgi, som mange danskere vælger at få foretaget, og som mange bliver rigtig glade for resultatet af. Ved et pandeløft er målet at løfte øjenbrynene, udglatte rynkerne i panden samt at udjævne folderne i siden af øjnene. Et pandeløft er en god måde at give én sit tidligere ungdommelige look tilbage, og er et indgreb som mange bliver rigtig glade for. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus har de masser af erfaring med pandeløft, og kan helt sikkert også sørge for at du bliver glad for dit spejlbillede igen. Man sørger samtidig for at der er en god og tryg stemningen på klinikken når man besøger den, hvilket er en vigtig faktor, uanset om det gælder pandeløft eller andre typer af kirurgiske indgreb.

Ansigtsløft med fokus på æstetik og kvalitet

Der er fokus på æstetik og kvalitet hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, både når det gælder ansigtsløft og pandeløft. Målet er altid at patienten skal blive så glad som muligt, og opnå den øgede livsglæde, som er grunden til at de fleste vælger at få foretaget eksempelvis et ansigtsløft. Ved et ansigtsløft er det primære formål at fjerne tegn på alderdom, så som slap hud på halsen og lignende. Vil du vide mere om både ansigtsløft og pandeløft, så klik ind på www.plastikkirurgi-aarhus.dk.