Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Pas på din hud med ansigtsolie og læbepomader fra Badeanstalten

Forkæl dig selv med de bedste produkter til huden. Badeanstalten har et spædende udvalg af hudplejeprodukter i høj kvalitet, der alle sammen er håndlavet i Danmark. De har derfor også rigtig god ansigtsolie, der er god til pleje af huden i ansigtet. De har også et udvalg af læbepomader, der beskytter den følsomme hud på læberne.

Badeanstalten

Brug ansigtsolie med E-vitamin for smidig og blød hud

Der er nogle der foretrækker cremer til ansigtet, og så er der dem der foretrækker ansigtsolie. Badeanstalten har noget til begge dele, og du finder derfor også et spændende udvalg af olier til ansigtet. Du kan derfor finde en ansigtsolie med E-vitamin, der er god til træt og tør hud. Det giver en blød og smidig hud, som er fantastisk i ansigtet. De har ansigtsolie der er vitaliserende. Det er til moden hud. Det indeholder blandt andet antirynke-aktivitet Marine Blue Vital C. Det er skabt til de fine linjer, og for at mindske rynker. Badeanstalten.dk har et spændende udvalg af ansigtsolier, så du kan helt sikkert finde den rette til din hud.

Undgå tørre læber med gode læbepomader lavet med æteriske olier

Tørre og sprækkede læber er ubehagelige og irriterende, og vintertiden kan hurtigt blive et problem for sensitive læber. Derfor har Badeanstalten også lavet gode og effektive læbepomader, der indeholder naturlige ingredienser. Du kan finde læbepomader med spearmint, pink grape og lakridsrod. De er alle uden parfumer, men dufter da de bruger æteriske olier. Deres læbepomader laves med blødgørende ingredienser, der er med til at give bløde og velplejede læber. Når vejret bliver koldt, vil det være en god ide at tage ind forbi badeanstalten.dk. Her kan du finde de rette læbepomader og salver, der er med til at beskytte dine sarte læber.

Badeanstalten er en virksomhed, der laver utroligt gode hudplejeprodukter, der passer godt på din hud. Derfor bruger de heller ikke sulfater, parfumer og andet der kan være skadende for huden, men kun naturlige ingredienser.