Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Pronar græsmaskiner og Kubota minilæssere på jmj.dk

JMJ Brørup ApS har et bredt udvalg af store og små maskiner. Læs bl.a. om en Kubota minilæsser og om en Pronar græsmaskine her.

JMJ Brørup ApS

Kubota minilæsser - Egner sig til mange former for opgaver

Hos JMJ Brørup ApS kan du finde et bredt udvalg af forskellige maskiner til gode priser, og du kan helt sikkert finde den helt rette slags maskine til netop dit arbejde, hvad end det er på vegne af en virksomhed eller som privatperson, der skal bruge hjælp til have- eller byggearbejdet. Du kan bl.a. finde gode Kubota minilæssere i butikken. De laver nogle solide maskiner, som er helt uundværlige og som giver masser af hestekræfter for pengene. En Kubota minilæsser er enormt alsidig og giver dig en maskine, der kan arbejde året rundt inden for byggeri, anlæg, landbrug og gartneri. Den nye serie med 8 forskellige knækstyrede modeller med driftsvægt fra 1 – 2,8 tons indeholder forskellige gode modeller, som er udviklet med den nyeste teknologi. Skal du bruge en Kubota minilæsser, så find den hos jmj.dk, hvor du altid kan søge professionel rådgivning og vejledning fra de erfarne medarbejdere.

Læs også om Pronar græsmaskiner fra JMJ Brørup ApS

Skal du bruge en god græsmaskine til landbrug, så er det en Pronar græsmaskine, som du skal have fat i. De har i mange år lavet kvalitetsmaskiner i stor størrelse til store opgaver, som fx landbrug og gartneri. En stor Pronar græsmaskine kan rydde store områder med græs uden problemer. De opsamler græsset med det samme i en beholder, som er let at tømme, og på den måde skal du ikke ud at køre igen, for at indsamle alt det slåede græs. En Pronar græsmaskine vil helt sikkert være en god ting at have i maskinparken, hvis du har et landbrug og skal slå græs på store områder. Du vil helt sikkert kunne finde den helt rette maskine til dine behov hos JMJ Brørup ApS, hvor der er mange forskellige maskiner at vælge imellem. Find den helt rette maskine til dine behov på jmj.dk, hvor du også kan søge professionel rådgivning fra de dygtige medarbejdere.