Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Risikospredning med miljøvenlig crowdlending i Danmark hos Crowdton

Når man jagter risikospredning, så er det oplagt også at kigge udenfor aktiemarkedet. Crowdton tilbyder en ny investeringsplatform. Crowdlending i Danmark er stadig nyt, og på crowdton.com kan du i fællesskab med andre investorer udlåne til energiprojekter i den grønne omstilling. Det er til opførsel af miljørigtige solcelleparker. Fordelene er mange. Invester i dag, og sov trygt velvidende, at der er tænkt på din fremtid.

Crowdton

Ønsker du risikospredning af dine investeringer? Så læs med her

Jager du risikospredning? Tiderne er usikre, og det giver mening at kigge på alternative investeringsformer, selvfølgelig med en vis skepticisme. Når man analyserer på den nye form for crowdlending i bæredygtige projekter hos Crowdton, så vil man opdage mange fordele og yderst få ulemper. Denne investering giver et godt afkast, men med minimal risiko. Hvis du f.eks. jagter efter risikospredning ved siden af din Aktiesparekonto, så se de informative hjælpevideoer på www.crowdton.com. Risikospredning er noget, som enhver investor bør tænke over, og med de tre forskellige alternative investeringsprodukter på crowdton.com har du rig mulighed for at sprede dine formue ud og reducere risici.

Ny alternativ crowdlending i Danmark!

Der dukker flere og flere former for crowdlending op i Danmark. Med en rekordlav rente i banken og nærmest intet udbytte på obligationer, så er det klart, at folk ser andre steder hen. Et koncept, som lover et reelt afkast med en forholdsvis lav risiko, er crowdlending. Hos Crowdton kombinerer de dansk crowdlending med bæredygtighed. Du kan igennem Crowdton investere i solenergi og opførsel af solcelleanlæg. Crowdlending i Danmark er kommet for at blive, og de behjælpelige videoer på hjemmesiden forklarer det hele på en nem måde, så selv nybegyndere kan investere. Man behøver nemlig ikke at være finans-guru for at benytte sig af Crowdton. Deres crowdlending er for alle i Danmark uanset niveau og kræver ikke løbende vedligehold af investeringen. Den vokser af sig selv uden yderligere handlinger fra dig.

Få risikospredning med crowdlending i Danmark hos Crowdton, der gør det let at komme i gang.