Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Rullecontainere og rustfri vaske i stål til favorable priser

Uanset om du står og mangler en rullecontainer eller et par rustfri vaske, er du kommet til det helt rigtige sted. For siden 1949 har Handy Transportvogne A/S været en troværdig og professionel leverandør af rustfrit inventar og vogne til fx hospitaler. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

Rullecontainer i høj kvalitet

En rullecontainer er ikke bare en rullecontainer. Det er de heldigvis også klar over hos Handy Transportvogne A/S, hvis mangeårige erfaring naturligvis gør dem til en af markedets bedste og mest kvalitetsbevidste leverandører. Den populære virksomheds kunder tæller både private og virksomheder inden for fx levnedsmiddelsindustrien, og fællesnævneren er, at de altid leverer kundetilpassede løsninger til favorable priser – også når snakken falder på en rullecontainer. For med en rullecontainer fra Handy Transportvogne A/S får du et kvalitetsprodukt, der er til at regne med, og hvis du klikker ind på deres brugervenlige, intuitive og overskuelige hjemmeside, handy.dk, vil du bemærke, at de har et stort og imponerende udvalg af rullecontainere i forskellige størrelser. Så køb din rullecontainer hos Handy Transportvogne A/S allerede i dag. Det kan i den grad anbefales.

Rustfri vaske i stål

Når du er inde på deres lærerige og veldesignede hjemmeside, kan du også tage et kig på deres rustfri vaske. Deres rustfri vaske i stål er nogle af deres mest populære produkter, og du kender dem garanteret fra sygehuse, erhvervs- og industrikøkkener eller andre steder, hvor hygiejnen skal være i top. Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål vedrørende deres rustfri vaske, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe til de gode folk bag Handy Transportvogne A/S. De tager nemlig hellere end gerne en uforpligtende snak omkring deres produkter, som fx rustfri vaske, og dine muligheder og ønsker. Du kan også tage kontakt til dem over e-mail. E-mailadresse såvel som telefonnummer finder du naturligvis ved at klikke ind på førnævnte hjemmeside.