Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Salg af containere i flere mål og vægtklasser - dc-supply.dk

DC-Supply står både for salg og leje af tomme containere og modeller med installationer. Se de forskellige container mål og vægtklasser online på www.dc-supply.dk.

DC-Supply

Container til salg hos DC-Supply - brugt og nyt

Der er efterhånden mange ting, man kan gøre med en container. DC-Supply er en førende dansk leverandør, der står bag en lang række af specialløsninger til dem, der ønsker noget specielt med containeren. Dette firma fra Nørresundby står for salg og udlejning af containere til beboelse, boder til kræmmermarkeder eller militære installationer. Du finder salg af containere til industri og produktion på dc-supply.dk, og du kan også kigge på modeller til events og udstillinger. Firmaet har ikke kun været leveringsdygtigt i Danmark, men det står også bag projekter i Grønland, på Færøerne og i Uganda til olieboringsprojekter. Hjemmesiden indeholder tidligere projektløsninger, men DC-Supply står altid parat til at designe noget nyt. Er du interesseret i en unik containerløsning? Så tag kontakt til menneskerne bag virksomheden.

Læs om container mål samt vægt online

DC-Supply står for container salg i flere mål. Standardmodellen, man ser på lastbiler, fragtskibe osv., er på 20 fod (i længden), men man finder også mange andre tilgængelige mål på dc-supply.dk. Der produceres små containere på 6, 8 og 10 fod, men også sværvægteren på 40 fod. Højden kan også justeres. Hvis man ønsker lidt højere op til taget, så overvej at vælge en high cube model. De præcise mål og vægt står nærmere beskrevet online, som er angivet i kilo og millimeter. Uanset om du leder efter en container til beboelse, eller du kigger efter én til fragt, skal du tænke nøje over dens mål, som skal falde i overensstemmelse med de krav, du stiller den. Kontakt DC-Supply, hvis du ønsker rådgivning om vægt, mål eller noget tredje.

Kigger du efter en løsning inden for containere? DC-Supply står både for salg og udlejning af varianter med forskellige mål og i flere vægtklasser. Der er uanede muligheder tilgængelige med denne klassiske fragtenhed.