Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Salgstræning til firmaer - Book hos salgscoachen Rolf Høegh

Er det tid til at finpudse dit teams salg? Rolf Høegh er en professionel salgscoach i Danmark, som tilbyder salgstræning til virksomheder gennem siden resultatskaber.dk. Få sparring, der virker.

resultatskaber.dk

Salgstræning til virksomheder, der 100 % virker!

Rolf Høegh tilbyder kompetent og underholdende træning i salg. Øg omsætningen med hjælp fra denne salgstræner, der står bag resultatskaber.dk. Der er både mulighed for salgstræning med åben og individuel tilmelding. Når man vælger en skræddersyet løsning, bliver kurset tilpasset branchen, som I befinder jer i. Det er ikke kun sælgere, der kan få glæde af salgstræning til virksomheder på resultatskaber.dk. Konsulenter og andre personer i firmaet, som har kundekontakt, kan også i den grad nyde af de mange guldkorn, som ”Kongen af Salg” i Danmark byder ind med. Book firma salgstræning online, og gå en bedre tid i møde med fortjenester og udvikling. Man bliver ikke mester uden at træne. Det er en glimrende ide at få hjælp udefra. Hvis man kører i den samme rutine dag ud og dag ind, er det nemt at begå systematiske fejl, som resulterer i lavere omsætning.

Bestil tid hos salgscoach på www.resultatskaber.dk

Rolf Høegh er en salgscoach, som kører rundt til virksomheder i hele Danmark og byder ind med sparring. Det er muligt at tilmelde sig et længerevarende forløb både med foredrag og salgssparring. Det er naturligvis mere lukrativt med personlig rådgivning i forhold til et åbent foredrag, hvor der også kommer andre fra en række af forskellige brancher. Vejen til bedre tider i virksomheden hænger direkte sammen med kundetilfredshed. Det er naturligvis vigtigt at yde god kundeservice, mens man sælger, men der er også et hav af andre aspekter, man skal være bevidste omkring. Mærk forskellen ved at have en erfaren og dygtig salgscoach inde over jeres foretagende. Læs mere om muligheden online på www.resultatskaber.dk.

Book en tid til salgstræning hos Rolf Høegh, der er en landskendt salgscoach. Han tilbyder både sparring og peptalks igennem hans side resultatskaber.dk.