Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Spar tid med løsninger fra 2BM som Design Thinking

2BM er nogle af de dygtigste SAP i Danmark. Deres arbejde med den populære software-løsning og beslægtede teknologier har gjort dem til en markant aktør på det danske marked, og med deres store fokus på bl.a. Design Thinking er de endnu sværere at komme udenom. Læs med her, hvis du vil blive klogere på virksomheden og deres arbejde.

2BM

Spar tid med Design Thinking

Med 2BM Design Thinking kan du og din virksomhed ikke kun spare tid ved at optimere processen fra idé til implementering – I kan også spare en hel del tid. For selvom 2BM’s løsninger – heriblandt deres Design Thinking – altid er af enormt høj kvalitet, så er de ligeledes til utroligt lave priser. Dertil kommer naturligvis også, at du ved at spare tid også sparer penge. Den danske virksomhed tror på, at gode brugeroplevelser er værdiskabende for alle involverede, og deres konstante stræben efter at gøre deres gode arbejde endnu bedre, udmønter sig hele tiden i, at deres Design Thinking gradvist bliver bedre og bedre – både til glæde for dig, din virksomhed og jeres kunder. Med andre ord går du aldrig galt i byen med 2BM’s Design Thinking.

De bedste til SAP i Danmark 

Man kan ikke snakke om SAP i Danmark uden også at snakke om 2BM, som er totalleverandør af den kendte software-løsning og alt, hvad der er beslægtet til den. Konsulenthuset er en del af det verdensomspændende United VARs, som er en stor alliance af SAP-forhandlere. 2BM er det eneste danske medlem, og derfor er de et sikkert valg, når det drejer sig om SAP i Danmark. Siden starten af det 21. århundrede har det velrenommerede it-konsulenthus arbejdet med SAP i Danmark – og de har endnu ikke set sig tilbage. For hos den pålidelige, effektive og kompetente virksomhed finder du udelukkende professionelle, passionerede og dedikerede medarbejdere, som med faglig stolthed gør en dyd ud af at være de bedste til SAP i Danmark.