Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort udvalg af 20 fods containere samt andre typer

DC-Supply er udbyder af en lang række kvalitets containerløsninger, som findes til konkurrencedygtige priser. Udvalget byder bl.a. på 20 fods containere, samt mange andre containere til salg.

Dc-Supply.dk

20 fods container – Den perfekte opbevaring

Man finder hos DC-Supply en masse forskellige modeller af 20 fods containere, som er perfekte til opbevaring. 20 fods containerne fra DC-Supply fås I mange forskellige størrelser og til forskellige formel, så der altid kan findes noget til dine behov. Der bydes bl.a. på nye og brugte ISO standardcontainere, som findes i dobbeltdørs-, sidedørs, som High Cube og meget andet. Herunder fås der også isoleret containere, kølecontainere og frysecontainere, så behovet til fragt af mad osv. er dækket. Alle 20 fods containerne fra DC-Supply er udført I robuste materialer, så der kan holde til mange års flittigt brug, og alle typer opgaver. Nogle af 20 fods containerne kan også tilkobles til et batteri, som bliver opladet gennem solceller. Så kan man altid holde godset køligt og frisk, under fragt. Læs mere om mulighederne på www.dc-supply.dk.

Salg af container til alles behov

Der er hos DC-Supply et bredt udvalg af container til salg, som findes i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. DC-Supply har haft container til salg siden 1981, hvor de har leveret standard containere, samt nye og special fremstillede containere. Der er container til salg til alles behov, både civile, virksomheder og militæret. Med container til salg, bydes der på mange forskellige modeller, så der helt sikkert kan findes en containerløsning til alles behov og ønsker. Herunder fx salgsboder, garager, standard containere, beboelsescontainere og meget andet. Klik ind på www.dc-supply.dk og find de helt rigtige løsninger til dig og dine behov.

Besøg DC-Supply allerede i dag, hvis du er på udkig efter standard eller specielle containerløsninger. Mulighederne er mange, hvor der også kan tages et kig forbi værkstedet og se de forskellige løsninger.