Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort udvalg af godt hundelegetøj og udstyr til hundetræning hos Petshoppen.dk

Petshoppen.dk sælger mange forskellige slags hundelegetøj samt udstyr til hundetræning til gode priser. Læs mere om sortimentet her.

Forskelligt spændende hundelegetøj

Hos Petshoppen.dk kan du finde mange forskellige slags hundelegetøj til gode priser. De har et flot udvalg af bl.a. dyr som aber, isbjørne, ænder, gæs og kaniner. Der er også bideknuder, pivedyr, bolde og tyggeben med klokker i. Du vil uden tvivl elske det flotte udvalg af de mange slags hundelegetøj, som du kan finde til gode priser på siden. Du får altid 1-2 dages levering of fri fragt, hvis du køber for over 399 kr. Hvis du har nogen spørgsmål eller har noget, som du gerne vil have bestil hjem, så kan du altid kontakte butikken, for der er god personlig kundeservice. Find det sjoveste og mest farverige hundelegetøj til din hund i butikken på www.petshoppen.dk. Hunde elsker at lege, og de har godt af det – både for tænderne og resten af kroppen er det sundt for dem at tovtrække, løbe efter bolde, gribe og fange ting med tænderne.

Udstyr til hundetræning

Petshoppen.dk sælger alt til kæledyr, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til din hund eller kat. Der er bl.a. også et stort udvalg af udstyr til hundetræning. Når du skal træne din hund, så skal du bruge forskellige sager. Der er bl.a. forskellige kegler og felter til lydighedstræning, som hunden kan hoppe henover, løbe zig-zag imellem osv. Desuden er der kliktræning og træning til jagt, hvor du måske skal bruge dummyer, hundefløjter og klikkere. Godbidder er en essentiel del af alle slags hundetræning, og derfor kan du også finde en fin lille pose, som du kan spænde fast i bæltet med plads til godbidder, som du lige kan stikke hånden i, når du skal belønne hunden for dens gode arbejde. Der er mange forskellige slags udstyr til træning, og alt sendes med 1-3 dages levering. Find lige det, du skal bruge til hundetræning i butikken og fryd dig over den høje kvalitet og de gode priser.