Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort udvalg af narturligt og velsmagende hundemad såsom vådfoder hos HIKE

Den danske forhandler HIKE har specialiseret sig inden for alt der har med hundefoder at gøre, nærmere betegnet kvalitets hundefoder. Er du typen af hundeejer, der gerne vil betale en smule ekstra, for meget mere kvalitet, også når det er tid til at købe foder, er butikken den helt rette at kigge forbi. Her finder du et godt udvalg inden for hundemad, både almindeligt hundemad, kornfri hundemad, godbidder og vådfoder. Læs mere i artiklen herunder, hvis du gerne vil vide mere om butikken og kataloget.

Hundemad uden tilsatte aromaer

Hundemad uden tilsatte aromaer? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det ikke desto mindre præcist hvad man finder hos den danske forhandler HIKE, som har specialiseret sig inden for kvalitets hundemad. Og fordi der er tale om kvalitets hundemad med gode ingredienser, er der slet ikke nogen grund til at skjule den naturlige duft for hunden.

Der er massevis af forskellige typer hundemad du kan vælge imellem til din hund hos HIKE. Både hundemad med kylling i, lam og fisk - og der er både hundemad som egner sig særlig godt til hvalpe, voksne hunde samt senior hunde.

Naturligt og velsmagende vådfoder

Kataloget med hundemad hos HIKE tæller lige nu blandt andet vådfoder. Alt vådfoder i kataloget holder lige som resten af kataloget et højt niveau af kvalitet og er både naturligt og velsmagende (hvis man altså er hund…), og du kan derfor trygt vælge den type, som passer bedst til din hund. Det skal i den forbindelse nævnes, at du altid kan kontakte kundeservice hos www.hike.dk hvis du er det mindste i tvivl om hvilken type vådfoder eller andet hundemad du skal vælge til din hund. Teamet bag butikken ved selvsagt en masse om hundefoder, og deler gerne ud af denne viden.