Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Tag dig af hud og hår med peeling og PRP behandling til håret fra Alfa Omega Klinikken

Din hud og dit hår kan med alderen godt falme, håret kan falde ud og blive fladt, og huden kan miste sin glød. Alfa Omega Klinikken er klar over, hvor vigtig begge dele er, for at have det godt med sig selv. Derfor har de også peeling og PRP behandling til håret. Læs mere herunder.

Alfa Omega Klinikken

Prøv en ZO Blemist & Oil Peel eller find den rette peeling til dig

Huden har brug for god behandling, og vil du gerne have et nyt og friskt hudlag, så har Alfa Omega Klinikken det rette til dig. De har en peeling teknik, der er baseret på Zein Obagis medicinske og evidensbaserede produkter. Peeling er en behandlingsform, som vil fjerne døde hudceller. Efter behandlingen, kommer du til at se et friskt og nyt hudlag, så du får en fin og jævn hudtone. I udvalget af peeling hos Alfa Omega Klinikken kan du finde den rette til dig. Uanset om du er på udkig efter behandling af hudtoner, rynker, urenheder eller andet. Deres udvalg af peeling er ZO Stimulator Peel, ZO Blemist & Oil Peel, ZO Ultra Hydration Peel og ZO Skin Brightening Peel.

Få det bedre med dit hår med en PRP behandling til håret

Er du begyndt at mærke en forskel i dit hår? Er det begyndt at tynde ud og falme? Få volumen tilbage i håret med Alfa Omega Klinikkens PRP behandling til håret. De ved hvor vigtigt hår kan være for både mænd og kvinder, og har derfor også en effektiv PRP hårbehandling. Behandlingen vil tage udgangspunkt i dit eget blod. Det gør den fordi at en PRP hårbehandling tager vækstfaktorerne fra blodplasmaet i dit eget blod, som så er med til at hjælpe kroppens celler med at reparere. På den måde stimuleres ny hårvækst, så du får et lækkert og fyldigt hår igen. Med en PRP behandling til hår kan du igen føle dig godt tilpas, når du går ud. Du kan læse meget mere om PRP hårbehandling hos alfaomegaklinikken.dk.