Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Træpiller fra Ekman HP og Heatlets til salg - Billigere hos Jysk Biobrændsel!

Gå på opdagelse blandt de bedste og bredeste sortimenter af miljøvenligt brændsel hos www.jyskbiobrandsel.dk i dag. Her er du sikker på, at alle produkter er bæredygtige, samtidig med at brændværdien er høj, og priserne er lave. Du finder bl.a. anerkendte mærker, såsom Heatlets, Varga og Ekman HP træpiller m.fl. blandt de mange sortimenter, du finder på den professionelle side.

Jysk Biobrændsel

De berømte Ekman HP træpiller både som 6 mm og 8 mm

Ekman HP træpiller er nogle af de mest solgte og populære, der er at finde på markedet, og hos Jysk Biobrændsel finder du dem i et flot og varieret udvalg. Ekman HP træpiller forhandles her i flere forskellige varianter, så det ikke er svært for dig at finde den slags, der lever op til dine ønsker, og som passer perfekt hjem i netop dit pillefyr. Du finder bl.a. Ekman HP træpiller i 6 mm eller 8 mm, alt efter hvad du har brug for. Og hvad end de allerede pakkede sække med Ekman HP træpiller lever op til dine behov, eller du har brug for at vælge løsvægtsmodellen, kan Jysk Biobrændsel opfylde dine ønsker. Køb i dag og få leveret allerede indenfor 2-5 hverdage.

Køb piller fra Heatlets, og få mere kvalitet for pengene

Hos Jysk Biobrændsel finder du udelukkende træpiller af den bedste kvalitet, og Heatlets er ingen undtagelse. Træpiller fra Heatlets er et sikkert og klogt valg for dig, der ønsker træpiller af høj kvalitet. Netop dette lever Heatlets op til, og på flere planer. For det første er Heatlets træpiller bæredygtige og lever op til en masse krav herom. Desuden er Heatlets træpiller populære, da de har en yderst høj brændværdi og lavt vandindhold, således du får mest muligt ud af den enkelte pille. Gør derfor både noget godt for din pengepung og miljøet ved at vælge Heatlets hos Jysk Biobrændsel.

Der er ikke det, du ikke finder, af miljøvenligt brændsel hos Jysk Biobrændsel.