Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Trykluftslanger og push-in fittings - alt i fittings, ventiler m.m. hos ROYKON

ROYKON er specialist i bl.a. fittings og har et stort sortiment til alle brancher. Læs mere her om bl.a. trykluftsslanger og push-in fittings.

ROYKON

Bestil trykluftslanger hos denne one-stop shop

Hos ROYKON kan du finde et stort udvalg af slanger, fittings, rør, rørholdere, ventiler og meget mere. De er kendte i branchen som en one-stop shop, som tillader dig kun at arbejde med en enkelt leverandør. På den måde kan du bestille alt, hvad du skal bruge, i en enkelt butik, og du sparer både penge og tid, som du kan bruge på arbejde. De sælger både til private og virksomheder, og de har over 40.000 varenumre i sortimentet, som du kan få leveret i morgen, hvis du bestiller inden kl. 15.30 i dag (inden 13.30 fredage). Søger du trykluftsslanger, så har de et stort udvalg til professionelt brug. Deres solide trykluftsslanger kan bruges inden for forskellige brancher, bl.a. mekanik, cykelmekanik, værksteder og industri. De har mange spiralslanger i sortimentet, som er praktiske, da de ikke fylder meget, når de ikke bruges, men kan trækkes ud og blive lange efter behov. Læs mere om trykluftsslanger på deres hjemmeside www.roykon.dk.

Find push-in fittings på roykon.dk, og få hurtig levering

ROYKON har også et kæmpestort udvalg af fittings. Søger du helt specifikke ting, så er det nærmest sikkert, du kan finde det i sortimentet, men hvis du skal bruge skræddersyede fittings, så producerer de også gerne specialfittings for deres kunder. Du kan indhente et tilbud på bare 48 timer på skræddersyede fittings. I sortimentet finder du bl.a. push-in fittings, herunder fordelere, kryds, lige samlere, propper, slutmuffer og meget mere. Alle deres push-in fittings er lavet i acetal og har en meget høj holdbarhed og egner sig derfor til mange forskellige slags opgaver. Du kan være sikker på at finde de helt rette fittings til dine arbejdsopgaver. Deres push-in fittings vil helt sikkert kunne opfylde dine professionelle behov. Der findes mange modeller, og de dækker over et bredt spektrum af anvendelse. Deres fysiske lager ligger i Fredericia, hvor du selv kan hente dine produkter, hvis du skal bruge dem hurtigt. Det er centralt placeret i Danmark og forbinder Øerne med Jylland i en praktisk placering.