Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Udfør arbejdet med ordentlige maskiner som jordbor og hækkeklipper til minilæsser fra DK-TEC

DK-TEC har et alt i redskaber og maskiner til landbruget. Du kan bl.a. finde jordbord og hækkeklippere til minilæsser i deres sortiment.

DK-TEC

Bliv klar til det store arbejde med jordbor

Når man skal støbe stolper ned i jorden, så er det vigtigt, man får gravet et dybt og ensartet hul. Graver man med håndkraft bliver hullet let for stort. Så skal man bruge en hel masse beton for at fylde det ud, hvilket både er dyrt i længden. Det er desuden ikke ret klimavenligt (man bruger nemlig beton til at støbe stolper i jorden, for at sikre, at de virkelig ikke flytter sig). Derfor kan man med fordel bruge et jordbor. Der findes forskellige slags i forskellige størrelser. Hvis man er privatperson og arbejder på sin egen have, kender man måske til det hånddrevne modeller, med et T-håndtag. Det kan let drejes ned i jorden og med lidt større besvær løftes ud igen. De fleste folk, der arbejder inden for skov, anlæg, have, konstruktion og landbrug arbejder oftere med jordbor, som monteres på en traktor eller en minilæsser. Her drejer det sig om store hydrauliske jordbor, som kan have langt større diameter og dybde, og som lynhurtigt kan grave dybe huller. DK-TEC har et stort udvalg af maskiner og udstyr til både traktor og minilæsser, så find deres udvalg på www.dk-tec.dk, hvis du skal bruge et stærkt hydraulisk jordbor.

 

Klip hækken med en smart og effektiv hækkeklipper til minilæsser

DK-TEC sælger også hækkeklippere til minilæsser til de store klippe-opgaver med nem frontmontering. Til folk, der arbejder i store offentlige haver eller anlæg eller på landbrug kan det være nødvendigt at have den slags maskiner. Hvis du skal klippe en tæt skov af træer, der vokser i siden af den grusvej, der fører ind til din ejendom, så er en hækkeklipper på minilæsseren den eneste rigtige løsning. Ved at klippe hækken med en klippehækker til minilæsser vil træerne ikke være til gene for bilisterne. Minilæsseren har en arm, der kan justeres i højden, og på den måde kan du nå helt op i toppen af træerne. Så kører du sådan set bare helt i ydersiden af vejen med den tændte hækkeklipper på din minilæsser for at trimme træerne.