Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Vælg en bedre beskikket forsvarer hos Strafferet.com når du er tiltalt i straffesag

Tiltalt i straffesag? På www.strafferet.com er der hjælp at hente fra professionelle forsvarsadvokater, der altid har dine interesser for øje. Vidste du for eksempel, at du altid har ret til en advokat efter eget ønske, selvom retten allerede har tildelt dig en beskikket forsvarer? Viden om dette og meget mere finder du på Strafferet.com.

Advokatfirmaet Strauss & Galik

Få et godt forsvar når du er tiltalt i straffesag

Er du tiltalt i straffesag, har du altid ret til selv at vælge din egen forsvarer. En sådan kunne for eksempel være udsendt fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Netop deres forsvarsadvokater er kendte for at være både professionelle og troværdige. Dette gør dem yderst anbefalelsesværdige til en borger, der finder sig tiltalt i straffesag. Når du er tiltalt i straffesag, er det nemlig vigtigt, at du både stoler på din advokat og har en god kemi med dem, der repræsenterer dig når retssagen står på. Troværdighed og godt samarbejde er derfor grundstenene bag Advokatfirmaet Strauss & Garlik, hvilket vil sige at deres advokater altid er oplært, til at have netop dette for øje. Når en forsvarsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik møder en borger, der er tiltalt i straffesag, vil de altid starte med at sætte sig så godt ind i klientens perspektiv som muligt.

Lær om dine rettigheder vedrørende beskikket forsvarer

Er du derfor tiltalt i straffesag og utilfreds med det faktum, at du har fået en beskikket forsvarer, der ikke matcher dit temperament? Så bør du læse mere om dine rettigheder på www.strafferet.com. Her finder du nemlig gratis information om alt, der gælder beskikket forsvarer, tavshedspligt og domsafsigelse. En beskikket forsvarer er en forsvarsadvokat udpeget af retten. Det er de færreste der dog er klar over, at de helt selv har ret til at bestemme, hvilken beskikket forsvarer, der skal repræsentere deres sag. Dette gøres nemlig ganske enkelt bare ved at oplyse enten retten eller politiet om dit ønske. Skift af forsvarer er altid anbefalelsesværdigt, hvis du ikke føler dig tilpas med den advokat, retten har fundet til dig. Troværdighed, professionalisme og generel kemi er nemlig grundstenene for et godt samarbejde i enhver retssal, og derfor præcis hvad Advokatfirmaet Strauss & Garlik baserer deres praksis på. En forsvarsadvokat fra netop dette advokatfirma følger nemlig med dit sagsforløb helt fra starten, så du kan føle dig både forstået og godt repræsenteret hele vejen igennem — lige fra første møde på politistationen til domsfældelsen i enten landsret, byret eller Højesteret.

Læs mere om hvordan en advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan repræsentere din sag som beskikket forsvarer på www.strafferet.com.