Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Sonos leverer jagtudstyr, friluftsudstyr m.m. fra Nikwax, Peltor etc.

Www.sonos.dk er stedet for dig, der holder af jagt, sportsskydning og luftvåben, hvad end det er professionelt eller på hobbyplan. Her er du altid garanteret nogle af markedets bredeste sortimenter, der giver dig mulighed for at finde det helt rette udstyr efter dine krav og behov. Gå selv på udkig mellem et hav af produkter, såsom håndvarmere og jagtkikkerter m.m. Hos Sonos finder du desuden udelukkende anerkendte kvalitetsbrands, heriblandt Nikwax og Peltor m.fl.

Sonos

Køb håndvarmer og varmepude online

Jagt og andre former for udendørs aktiviteter foregår nogle gange året rundt, hvilket kan forårsage kulde og frost i efterårs- og vintermånederne. Derfor forhandler Sonos et praktisk udvalg af håndvarmere, som du nemt kan medbringe til din fritidsaktivitet og dermed beskytte dine hænder mod kulde. Håndvarmerne er nemme i anvendelse og kan nemt haves med i taske eller lomme som et rart stykke udstyr, du kan tage i brug, når dine hænder har brug for opvarmning og til at kunne fungere optimalt. Find den rette håndvarmer fra Sonos i dag.

Nikwax tilbyder midler til imprægnering

Udendørs fritidsaktiviteter, såsom jagt, fiskeri og friluftsliv m.m. kræver ordentligt overtøj. Hvad det dog også kræver er, at dette tøj kan holde til klima- og vejrforhold, hvorfor Sonos forhandler et unikt udvalg af vaske- og imprægneringsmidler fra det kvalitetsbevidste brand Nikwax. Nikwax er et af de førende brands indenfor området, der sikrer dig det mest vandtætte og egnede overtøj og fodtøj til ethvert terræn og vejr. Gå selv på udkig efter de rette produkter fra Nikwax til netop dit udendørs tøj hos Sonos.

Sonos forhandler alt, hvad du kunne ønske dig af udstyr til diverse udendørs fritidsaktiviteter. Alt sammen af højeste kvalitet på markedet, med både hurtig levering og hele 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot.