Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Tøj og sko fra Härkila og Hanwag - JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor

Hver gang man besøger JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, bliver man præsenteret for et velassorteret udvalg af blandt andet Härkila tøj, Hanwag fodtøj og meget mere. Forhandleren har et bredt udvalg på hylderne, og fører både fiskegrej, jagtudstyr samt udstyr til outdoor til priser hvor de færreste konkurrenter kan følge med. Butikken drives desuden af dygtige og kompetente folk, så bliver det aktuelt kan du f.eks. sagtens få hjælp af kundeservice, hvis du er i tvivl hvilket sæt Härkila tøj eller Hanwag fodtøj du skal vælge.

JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor

Härkila tøj til friluftsentusiaster

Det er ikke tilfældigt at mange danske fiskere, jægere og udelivsentusiaster starter med at kigge forbi www.jafi.dk, når der skal købes nyt grej. Her finder man nemlig altid et bredt udvalg af grej og beklædning, fra en række af markedets bedste mærker. Det er mærker som Härkila tøj og Hanwag fodtøj, der begge er velegnet til det danske klima.

Härkila tøj behøves næsten ikke den store introduktion. Når det kommer til slidstærkt udelivstøj, hvad end man skal på jagt, på vandretur eller skal en tur ud og fiske, så er der få mærker som er bedre end Härkila tøj. Samtidig spænder kataloget med Härkila tøj ganske bredt, i hvert fald hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, så du kan med sikkerhed også finde tøj hos forhandleren, der passer perfekt til dig.

Se også udvalget af Hanwag fodtøj på www.jafi.dk

Et andet godt mærke, du finder på butikkens hylder lige nu, udover Härkila tøj, er Hanwag fodtøj. Mangler du et par trekking strømper, eller en robust og skridsikker støvle i et flot design, leverer Hanwag fodtøj i den grad varen. Udover selve strømperne og fodtøjet fra Hanwag, byder butikkens udvalg desuden også på diverse remedier til at holde dine støvler og sko i tiptop stand, blandt andet waterproofing spray og sko voks. Ligeledes i samme høje kvalitet, som Hanwag fodtøj.