Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Catering og frokostordning i hovedstaden hos Madkonceptet

Hvis man enten som privat agerende eller virksomhed i KBH ønsker en frokostordning og browser mulighederne på nettet, så opdager man hurtigt, der er rigtig mange. Få tilbyder dog den samme klasse som Madkonceptet. Deres firmafrokost er elsket af rigtig mange virksomheder i hovedstaden, og deres catering kan også bestilles til andre lejligheder som konfirmation, julefrokost og nytårsaften.

Madkonceptet

God frokostordning med muligheder

En frokostordning hos Madkonceptet er din virksomheds billet til et gyldent øjeblik midt på dagen. Når halvdelen af dagens arbejde er overstået, og det er tid til frokostpausen, så er det vigtigt, man får noget sundt og nærende indenbords, men også noget lækkert, som løfter stemningen. En frokostordning hos Madkonceptet er et tilbud om firmafrokost i København, som varierer fra dag til dag. Der er en række elementer som en varm ret og nogle fyldige salater, som går igen, men der bliver hele tiden varieret med årstidens ingredienser og interessante retter fra den vide verden, men selvfølgelig også her fra Danmark af. Deres firmafrokost kan i hvert fald anbefales på det varmeste, og hvis du leder efter en unik frokostordning i KBH, så gør ligesom mange andre virksomheder i Hovedstadsområdet, og book mad ud af huset til frokost på abonnement via www.madkonceptet.dk.

Bestil catering som f.eks. tapas og brunch via få klik på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder rigtig lækker catering. Deres tapas er kendt i hele byen, og deres 3 retters menu og brunch er også begge populære valg. Hvis du ønsker catering til julefrokost, så kan Madkonceptet også levere varen, hvor elementer som fleksibilitet og kreativitet er nøgleelementer. Med Madkonceptet får man ærlig catering, hvor fødevarerestriktioner selvfølgelig kan tages hånd under. Kundens ønsker er udgangspunktet, og der kan tilpasses i mange retninger efter ønske. De gode råvarer er en essentiel del af tilgangen til mad og catering, og på madkonceptet.dk kan man altid bestille diner transportable i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du en ordning med firmafrokost? Tilmeld dig den kendte frokostordning hos Madkonceptet, der tilbydes i hele KBH. Vælg også imellem catering til tapas, nytårsaften, julefrokost etc.