Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Firmafrokost som buffet og portionsanretning på www.frokostplus.dk - også til vegetarer!

Vejen til den lækre mad starter på frokostplus.dk, der bl.a. tilbyder portionsanretninger og firmafrokost til vegetarer samt veganere. Se menuforslag hos Frokost+, og læs mere om frokostordninger til firmaer. De kører ud i Århus, Horsens, Randers og andre byer.

Frokost+

Det er enkelt med portionsanretninger fra Frokost+

Tiderne har ændret på behovet, og Frokost+ er altid med helt fremme i feltet. Derfor har de også gjort det muligt at få portionsanrettet firmafrokost. Der er tale om indbydende portionsanretninger, der leveres lige til døren. Det hele fungerer tydeligt og punktligt. Det er rart ikke at skulle bruge mental kapacitet på at tænke på frokosten. Det frigiver en masse overskud. Det er skønt at have lidt mere tid om morgenen, hvor man ikke skal lave en madpakke. Mange ansatte i de århusianske virksomheder bevæger sig også ud i gadelivet for at købe en shawarmarulle, sandwich eller måske et pølsehorn i den nærmeste kiosk. Det tager selvfølgelig en del af frokostpausen, og mange vil helst være fri for det usunde alternativ. Pausen kommer måske til at føles længere, hvis man modtager en portionsanretning, man kan nyde med det samme. Den tilpasses, og det er selvfølgelig ikke et problem, hvis man har ønske om vegetariske eller veganske alternativer.

Firmafrokost til vegetar med levering i store dele af Østjylland

Som sagt, kan man også bestille vegetar firmafrokost hos Frokost+. Det er rigtig gode muligheder for at få vegetariske retter hos denne mulighed inden for catering i Århus. Til info, er der et ugentligt eksempel på www.frokostplus.dk. Den kunne stå på vegetarisk biksemad med krydderurter den ene dag. Så kunne den også stå på ovnbagt pastaret med tomat, mozzarella etc., eller man kunne også være heldig at smage på deres lækre bønneomelet med friske tomater. Hvis du vil høre mere om firmafrokost til vegetarer, så vil Frokost+ meget gerne vejlede. Så ring, eller send dem en mail for at høre mere.

Hjemmesiden frokostplus.dk indeholder masser af viden omkring deres firmafrokostordning. Hvis du er interesseret i buffet eller portionsanretning i Århus og Østjylland, så prøv at læse nogle af deres gode artikler og se deres eksempler på en ugemenu.