Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Frokostordning på Østerbro, København – Vælg Madkonceptet

Mad ud af huset i København og omegn har aldrig været nemmere end hos Madkonceptet. Madkonceptet er en dansk cateringvirksomhed, der gerne hjælper dig eller din virksomhed med at blive mætte på en både lækker og sund måde. Læs mere herunder om, hvordan du kan komme til at nyde godt af en frokostordning i København fra Madkonceptet.

Madkonceptet

Velsmagende frokostordning til virksomheder på Østerbro!

En frokostordning på Østerbro er det perfekte valg. Når du vælger en frokostordning på Østerbro, vælger du en ordning, der skaber glade og mætte medarbejdere dag ud og dag ind. Deres friske råvarer er nemlig med til at højne energiniveauet på arbejdspladsen, hvilket giver dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at kunne passe deres job. En hyggelig frokostordning på Østerbro er ligeledes det perfekte samlingspunkt i løbet af en arbejdsdag, og således også med til at styrke samarbejdet. Hos Madkonceptet fokuserer man altså på at blive danskernes foretrukne leverandør af en frokostordning på Østerbro. En frokostordning på Østerbro og i resten af hovedstadsområdet, tilpasses yderligere altid jeres præferencer, diæter og eventuelle allergener. Bestil for eksempel nemt en frokostordning på Østerbro, der imødekommer både veganere, vegetarer og medarbejdere, der spiser lidt af det hele.

Vælg firmafrokost i København fra en af byens bedste cateringvirksomheder

En firmafrokost i København fra Madkonceptet kan dog leveres til mange andre steder end bare bare Østerbro. Hele Københavnsområdet er nemlig dækket ind af Madkonceptet og deres populære tilbud om en firmafrokost i København. En firmafrokost i København hos dem består altid af en varm ret, en fyldig salat, en grøn salat, to slags pålæg og hjemmebagt brød. Den specifikke menu varierer dog fra dag til dag, sådan at I aldrig bliver trætte af de samme fade flere dage i træk. En firmafrokost i København følger yderligere altid udviklingen i den gastronomiske verden, og de sætter derfor en ære i regelmæssigt at nytænke deres opskrifter. Når du bestiller en firmafrokost i København derfra, kan du altså altid forvente høj variation, hjemmelavede opskrifter og ren madglæde. Udover maden, er en firmafrokost i København fra Madkonceptet også kendt for den fleksible og særdeles punktlige service. Du har nemlig altid mulighed for at ændre antal personer fra dag til dag og behøver aldrig at have problemer med at få fat på en medarbejder, der kan svare på eventuelle spørgsmål.

Find de mange services på www.madkonceptet.dk, hvor du ligeledes finder kontaktinformationer.