Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

I København er der mange frokostordninger, men Madkonceptet er en af de førende i firmafrokost

Madkonceptet har med deres frokostordning skabt noget specielt, der er bemærket bredt i København, fra nord til syd og fra øst til vest. Ja, denne firmafrokost er blevet eftertragtet, men der er selvfølgelig stadigvæk plads til jer. Her kan du læse lidt om vilkårene, men for mere info og kontakt, så klik blot ind på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Frokostordning til dem med kvalitetskrav - friske råvarer

Få det, som I ønsker. I kan få frokostordning, der tilpasses dem med særlige behov. Fordi alle har ret til et godt måltid, der mætter. I kan også købe ekstra ting til med frokostordning fra madkonceptet.dk. Det gælder f.eks. osteanretning og kage. Bemærk, at disse ting også kommer løbende én gang om ugen. I kan også købe smør, sandwich og lækker frugt til. Det er værdifuldt for de forskellige virksomheder, at der er så høj fleksibilitet hos Madkonceptet. Det skaber tilpashed og tilfredshed. Det er service, som de færreste kan matche, og der er endda rigtig mange på markedet i København. Det er alt sammen gode argumenter for at vælge en frokostordning fra madkonceptet.dk. I skal selvfølgelig ikke udelukkende tage mine ord for gode. Når I først har prøvet denne frokostordning, vil det nemlig være meget svært at gå tilbage til de rutiner, som I havde før. Hvorfor stresse med at pakke den kedelige madpakke, som man alligevel ikke gider? Hvorfor købe usund fastfood i pausen?

Københavnsk firmafrokost, som er udarbejdet af passionerede kokke

For ikke så lang tid siden, var der næsten ingen danske virksomheder, der abonnerede på firmafrokost. Det er en god ting, at dette har ændret sig. Fordi med en firmafrokost opnår man så mange fordele. Energiboostet senere på dagen er blot en ud af mange årsager. Det skaber også noget kollektivt, at man sidder sammen til frokosten - en form for daglig teambuilding så at sige. Som vi var inde på før, så skaber det også noget frirum, hvor man ikke skal sørge for at anskaffe sig mad eller lave den selv. Det er i hvert fald værdifuldt for rigtig mange medarbejdere. Så tilmeld jer firmafrokost allerede nu på www.madkonceptet.dk hjemmesiden.