Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Køb af dehydrator og info om sous vide tider

Ønsker du at tage skridtet videre i køkkenet? Så tjek webshoppen SousVide.dk ud. Derinde finder du alt i avanceret gastronomi. Køb fx en dehydrator, eller få info om sous vide tider på kød, fisk, frugt, grønt m.m.

SousVide.dk

Find de korrekte sous vide tider på www.sousvide.dk

Når man koger i vandbadet, har præcision alt at sige. Sous vide tider afhænger af fødevaren og størrelsen. På hjemmesiden finder du også info om temperaturer. Der er ikke så meget af rafle om. Ligesom med bagning skal man være ret videnskabelig og præcis, når man tilbereder a la sous vide. På hjemmesiden kan du læse om tiderne på æg, oksekød, svinekød, fjerkræ, fisk m.m. Hos SousVide.dk har de testet igennem, og derfor er de i stand til at give en af Danmarks mest udførlige guides til denne tilberedningsmetode. Sous vide er ikke en dille i køkkenet. Tilberedningsmetoden skaber fænomenale resultater, man ikke kan få på anden vis. Se de forskellige tider og temperaturer online på www.sousvide.dk.

Bestil en effektiv dehydrator online hos SousVide.dk

Shop en dehydrator fra SousVideTools via hjemmesiden. Køb en dehydrator med fire, seks eller ni bakker, og dehydrer alt fra grøntsager og frugt til krydderurter og kød. Det er sundt at benytte denne type maskine til at tørre fødevarer, da alle de skønne vitaminer og mineraler bliver bevaret. Uanset om du skal give dig i krig med at tørre egen chili, eller du ønsker at benytte din dehydrator til at skabe en krydderihylde med timian, rosmarin, oregano osv., finder du en passende model til dit budget og dit ambitionsniveau på www.sousvide.dk. Derinde føres markedets bedste priser på disse. Køb en dehydrator med et kraftigt varmelegeme, der sikrer effektiv tørring på kort tid. I det moderne køkken er en dehydrator et must.

Der er forskellige sous vide tider, alt efter hvad man ønsker at koge i vandbad. Du finder information om perfekt tilberedning af grøntsager, frugt, svinekød, æg m.m. online hos SousVide.dk. Denne forhandler tilbyder gode priser på avanceret kogegrej som fx en dehydrator.