Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Lækker frokostordning og anden catering til fester i København

Madkonceptet tilbyder en glimrende frokostordning til firmaer, hvor der er forskellige retter fra uge til uge. Læs mere om catering til privat og erhverv på www.madkonceptet.dk, der især er kendt for tapas ud af huset samt lækker brunch diner transportable i København.

Madkonceptet

Firmafrokost i KBH - Enestående frokostordning

Bestil frokostordning til dit kontor, fabrik m.fl. i hovedstaden. Hos Madkonceptet kan du vælge den måske bedste frokost til firmaer i hele København. En frokostordning fra dette cateringfirma bygger på friske råvarer og på tilberedning, hvor der altid stræbes efter perfektion. Gør ligesom mange andre firmaer i KBH, og bestil frokostordning til virksomheden til en god pris på www.madkonceptet.dk. Derinde kan du læse mere om filosofien, menustrukturen og muligheden for at tilbyde mad til eventuelle ansatte, der prøver at undgå visse former for fødevarer - muslimer, vegetarer, veganere, glutenallergikere og andre. I er sikret et gastronomisk højdepunkt i frokostpausen, der får tankerne lidt væk fra opgaverne i en kort stund og genoplader batterierne til resten af arbejdsdagen. Bestil en frokostordning med salater, varme retter og kolde anretninger med levering i hele København online på madkonceptet.dk.

Catering til firmafester og private fester i hovedstaden - Klik ind på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder både catering til firmafester og private events, og denne virksomhed inden for diner transportable kan med garanti også hjælpe dig med mad ud af huset. Der tilbydes catering til alt fra påskefrokost, receptioner, konfirmationer og julefrokoster til fødselsdagsfester, jubilæer og meget andet. Bestil lækker catering til private og erhverv via www.madkonceptet.dk, hvor du kan vælge imellem tapas, brunch, 3 retters menu og meget andet lækkert. Dette firma baserer altid retterne på de bedste råvarer, og det kan smages. Læs mere om catering til gode priser online, og bestil lækker mad ud af huset til din begivenhed i København, hvad end det er med firmaet eller som privatperson. Catering har aldrig været bedre!

Madkonceptet tilbyder catering til privatfester og firma events i hele København, og du kan også tilmelde din virksomhed en frokostordning i Hovedstadsområdet. Læs mere om tapas, brunch, diner transportable og mange andre emner online på madkonceptet.dk.