Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Måltidskasser og enestående specialiteter leveret til din husstand

Hvad tænker du om friske grøntsager og kød til din dør? MenuBoxen tilbyder måltidskasser til familier, singler og par. Du kan også tilkøbe specialiteter og delikatesser til særlige lejligheder.

MenuBoxen

Måltidskasser leveret til Aarhus og Odense

Det er en kæmpe byrde løftet af skuldrene at få måltidskasser leveret direkte til døren. En tur i supermarkedet i myldretiden er noget, de fleste godt kunne undvære. Den service, som MenuBoxen går ind og tilbyder, er at sammensætte måltidskasser, som benyttes til at lave tre eller fire måltider mad per uge. Måltidsplanen er struktureret sådan, at de grøntsager og fødevarer, der kan holde sig i mindre tid, bliver benyttet først. Dette gør, at friskheden er i top, uanset om du laver mad ud af en måltidskasse om mandagen eller torsdagen. Det er nemt, enkelt og virkelig lækkert at benytte denne service. Bliv endnu en af mange danskere, som nyder godt af måltidskasser fra MenuBoxen. Her tilbydes hverdagsmad ud af huset til børnefamilier, singler og par med sans for kvalitet. Råvarerne er i top, og du er sikret en sund og varieret madplan med færre kalorier.

Vælg mellem ekstra specialiteter til døren på menuboxen.dk

Udover at tilbyde AftenBoxen og LowCarbBoxen, som er de to muligheder for madkasser, så byder menuboxen.dk også på en række specialiteter. Vælg mellem delikatesser til weekend, fest og farver. Det er lækkert med noget unikt til den særlige anledning, om end det er fødselsdagen eller årsdagen. Som kunde hos MenuBoxen har du adgang til en ekstra samling af spændende og interessante fødevarer inkl. pålæg, ost, frugt og læskedrikke. Det er besværligt at lave delikatesser fra bunden af, og en service, som tilbydes på menuboxen.dk, gør det nemmere for ”Familien Danmark” at nyde specialiteter uden al besværet.

MenuBoxen tilbyder delikatesser, som kan tilkøbes ved siden af deres ugentlige måltidskasser. Lad dig friste på menuboxen.dk, hvor du kan se ugens og de næste ugers madplaner. Der leveres i øjeblikket madkasser og specialiteter til Aarhus, Esbjerg, Odense og andre byer i Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.