Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Origreen byder på økologisk te samt bionedbrydelige tefiltre og kaffefiltre

Når du skal slappe af hjemme, kan det være rart med en kop te, der passer til dit humør. Hos Origreen har de alt det du skal bruge. Det er uanset om det er økologisk te, eller det nødvendige tilbehør til at lave te. De har blandt andet bionedbrydelige tefiltre og kaffefiltre.

Origreen

Køb hvid te eller andet økologisk te

Kvalitet og smag har utroligt meget at sige, når du skal have te. Dette er Origreen godt klar over, og derfor har de også økologisk te, der har lækker smag, og kun i den højeste kvalitet. Økologisk te fra dem er håndplukket fra forskellige steder i verden. I deres meget varierede sortiment, kan du finde matcha te, hvid te, grøn te, sort te og rooibos te, i blandt mange andre spændende teer. Økologisk te er produceret under bæredygtige principper. Derudover er det også produceret under etiske arbejds- og miljøforhold. Med det brede udvalg af økologisk te du finder på origreen.dk, har du rig mulighed for at få det helt rigtige, endog også lave din egen te blanding.

Vælg bionedbrydelige tefiltre og kaffefiltre

Uanset om du drikker te eller kaffe, så er det altid en god ide, at du vælger de bedste filtre. Hos Origreen har de selvfølgelig også disse i udvalget. Du finder derfor bionedbrydelige tefiltre og kaffefiltre, der er det helt rigtige valg, i forhold til miljø. Med bionedbrydelige te- og kaffefiltre behøver du ikke bekymre dig om, hvor de skal smides hen. Vil du hellere have en mere effektiv løsning, end udskiftelige filtre, også selvom de er bionedbrydelige? Så er der genanvendelige filtre som en stålsi. Dem skal du blot gøre ren, og så er den klar til brug igen. Du kan altid tage et kig på de forskellige bionedbrydelige filtre til kaffe og te. Origreen.dk har forskellige filtre i bionedbrydelige materialer, så du kan få kaffe og te uden bekymringer om miljø.