Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Proteinboller og glutenfrit brød - Gør det nemt med Protein Baker

Protein Baker tilbyder bag-selv brød uden gluten. Der tilbydes både proteinboller og glutenfrit brød på proteinbaker.dk til dem, der enten ønsker at cutte ned for glutenindtaget, eller som ønsker større mængder af aminosyrer gennem kosten.

Protein Baker

Proteinboller til at tage med på farten

Når du først har prøvet proteinboller fra Protein Baker, har du ikke lyst til at gå tilbage til kedelige boller igen. Protein Baker har også skabt proteinboller med et lavere indhold af kalorier bl.a. ved at benytte fedtreduceret kokosfibermel. Deres unikke bollemix er et resultat af mange eksperimenter. Resultatet taler for sig selv, og proteinboller fra proteinbaker.dk nydes hver dag rundt omkring i landet hos tilfredse kunder. Det kan være, du vil forøge proteinindtaget i forbindelse med træningen. Det kunne også være, du har fået at vide af din diætist eller læge, at du skal indtage flere aminosyrer gennem kosten. Proteinbollerne her er en nem og sund måde at få lidt mere protein gennem kosten på, og selve forberedelsestiden er meget kort. Derfor har man altid tid til at lave en omgang boller - enten til sig selv eller til søndagskaffen med svigermor eller veninderne. Er du fristet til at prøve bageblandingen her? Så klik ind på proteinbaker.dk, og husk at de naturligvis også kan bruges til proteinbrød!

Lækkert og glutenfrit brød - Nem bagning

Ønsker du glutenfrit brød, men gider du ikke bruge lang tid på at bage det? Der kan være mange grunde til, at man ønsker at undgå gluten. Det kan være pga. præference, men mest af alt hænger det naturligvis sammen med allergi. Det betyder dog ikke, at man skal lide. Med glutenfrit brød får man den samme gode smag blot uden gluten. Køb bag-selv glutenfrit brød som bageblanding til konkurrencedygtige priser. Du kan købe disse mixes til bagning enkeltvis eller samlet i en 3-pak. Disse er resultatet af mange tests og smagsprøver, og det kan herfra kun på det varmeste anbefales at prøve at bage glutenfrit brød med en af blandingerne fra Protein Baker. Når du først har sat tænderne i det saftige glutenfrie brød, så er der ingen vej tilbage igen.

Køb mixes til at bage glutenfrit brød og proteinboller. Inde på proteinbaker.dk kan du læse mere, og bestille allerede i dag.