Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Slagter Zangenberg tilbyder bl.a. mad ud af huset i Nakskov og catering i Sakskøbing

Hvis du leder efter lækker mad ud af huset i Nakskov eller velsmagende catering i Sakskøbing, så bør du læse med her. For det følgende skal nemlig handle om Slagter Zangenberg, som er en erfaren og dygtig slagter, der laver skøn mad af allerhøjeste kvalitet – og så endda til konkurrencedygtige priser.

Velsmagende mad ud af huset i Nakskov

Slagter Zangenberg leverer velsagtens den bedste mad ud af huset i Nakskov. Selvom butikken ligger i Vordingborg, så er de små 80 km intet problem for Slagter Zangenberg, som elsker at levere mad til feststemte mennesker, som skal fejre alt fra bryllup og konfirmation til studentergilde og personalefest. Hjørnestenen i det smagfulde mad ud af huset er selvfølgelig kødet. Bag Slagter Zangenberg står Bo, som siden teenageårene har arbejdet inden for slagterfaget. De mange årtier i branchen gør, at man ikke kan komme uden om, at Bo er en erfaren, kompetent og professionel slagter og kødekspert, som har set, prøvet og smagt lidt af hvert. For eksempel har han både solgt og opskåret det ægte japanske oksekød, wagyu, som i 2015 var verdens dyreste, ligesom han i 2014 producerede verdens længste sylte – den var 100 meter lang.

Smart catering i Sakskøbing

Men det er ikke kun til Nakskov, at Slagter Zangenberg leverer mad ud af huset. For som du kan læse inde på deres hjemmeside, slagterzangenberg.dk, kan du også få catering i Sakskøbing fra den yndede slagter. Med højkvalitetskød, sprøde salater og andet lækkert tilbehør kan du byde dine gæster på et vaskeægte festmåltid, som passer lige præcis til dig og dine gæsters behov. For du kan både vælge at bestille en fastlagt menu eller en menu, som du selv har sammensat. Derfor er Slagter Zangenberg et rigtigt godt valg til catering i Sakskøbing.

Så hvorfor ikke vælge Slagter Zangenberg, næste gang du skal have mad ud af huset i Nakskov eller catering i Sakskøbing.