Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort udvalg af miljøvenlig madopbevaring og engangsglas i god kvalitet hos Gågrøn

Nogle af de største plastiksyndere i vores forbrug gemmer sig i køkkenet. Men dette kan alt sammen stoppe nu, hvis du tager et grønt valg på www.gagron.dk. Her finder du alt fra smart og miljøvenlig madopbevaring til bæredygtige og bionedbrydelige engangsglas – og meget mere end det. Gågrøn er din genvej til en grønnere livsstil.

Miljøvenlig madopbevaring

Kender du det, når du skal lave madpakker, og du bruger uendelige mængder af bl.a. sølvpapir? Nu kan du spare på sølvpapiret og hjælpe den grønne omstilling fremad med det store sortiment af madopbevaring hos Gågrøn. Madopbevaring er en essentiel del af vores alles hverdag – når vi laver madpakker, gemmer rester i fryser og køleskab osv. Du finder mange forskellige bud på madopbevaring i Gågrøns sortiment – bl.a. madpakker i alverdens størrelser og materialer, såsom glas og rustfrit stål. Find også smart madopbevaring med rumdeler i madkassen, så du kan adskille maden fra hinanden og derved spare på sølvpapir og anden indpakning. Madpakken er hurtigt klaret med madopbevaring fra Gågrøn.

Super smarte engangsglas

Til fester og på farten er engangsglas et must – men vidste du, at du kan finde bæredygtige alternativer til de konventionelle plastikkrus- og glas? I Gågrøns store sortiment af engangsglas finder du flere gode varianter, der alle er miljøvenlige og bionedbrydelige. Her er bl.a. de gennemsigtige engangsglas af bioplast, der er det gode alternativ til plastikglasset, og som er perfekte til kolde drikkevarer. Du finder også de smarte papkrus, der egner sig til din to-go-kaffe, når du er på farten. Derfor er Gågrøns engangsglas- og krus ikke kun målrettet den private forbruger, men også caféer, cafeterier, festivaler m.fl., så vi alle kan tage del i arbejdet om en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid.

Besøg Gågrøn, hvis du interesserer dig for bæredygtighed og gerne vil være med til at gøre en forskel for kloden og vores alles fremtid. Her finder du dine miljøvenlige alternativer i alle afskygninger.