Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bådmaling og blokke til gode priser - Marinebutikken

Alle sejlere, læs med her! Hos Marinebutikken er der besparelser at hente på alt til din båd. Du kan f.eks. købe Harken blokke og bådmaling fra Jotun og Hempel til særdeles skarpe priser. Se det kæmpe udvalg af bådudstyr og bådpleje på vejlemarineservice.dk.

Marinebutikken

Harken blokke - Det erfarne valg

Der er fast lav fragt hos Marinebutikken, og det gælder også ved bestilling af Harken blokke. Inden for sejlsport handler det især om at være proaktiv, så man undgår at være reaktiv. Derfor vælger ambitiøse sejlere blokke fra Harken. Det er de to amerikanske brødre med navnene Olaf og Peter Harken, som står bag en lang række af blokke og kvalitetsgrej til brug i lystbåde. Som du nok kan gætte, så er succesen ikke indskrænket til USA, og også her i Danmark er mange lystsejlere glade for Harken blokke. Marinebutikken sælger usædvanligt mange modeller fra mærket heriblandt elementblokke og Black Magic blokke. Du kommer til at elske dette udvalg af professionelle blokke fra Harken, vedvidende at det føres til nogle ekstra favorable priser. Fragten betaler du kun 39 kroner for, og leveringen falder typisk sted imellem 1-3 dage efter din bestilling. Kig på blokkene fra Harken, Ronstan og mange andre brands online via www.vejlemarineservice.dk, men også i den fysiske butik i Vejle.

Jotun og Hempel bådmaling til salg på vejlemarineservice.dk

Det er vigtigt, du bundmaler inden søsætningen, og det kan herfra anbefales at kigge på bådmaling fra Hempel og Jotun. Man får ganske enkelt mere kvalitet for pengene. Med Jotun og Hempel kan du altid stole på den købte bundmaling. Marinebutikken tilbyder bådmaling i mange farver fra disse brands, så du kan blive klar til mange timer eller dage til søs i løbet af sommerhalvåret. Har du ikke malet din båd endnu? Så klik dig frem til gode priser på Jotun og Hempel bundmaling. Med bådmaling fra disse brands er man i stand til at opnå et smukt resultat, man kan have glæde af længere tid fremadrettet end ved valg af bundmaling fra andre brands. Se det store udvalg af Jotun og Hempel bådmaling online.

Køb Harken blokke og bundmaling fra Jotun samt Hempel hos Marinebutikken.