Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

CanisVitae forhandler både varmt DogCoach tøj til dig og Siccaro tørredækkener til din hund

Det er ikke noget tilfælde, at mange danske hundeejere vælger at kigge forbi CanisVitae som det første, når der skal købes tilbehør, foder eller godbidder til hunden. Det skyldes tværtimod, at man hos dem altid finder et bredt udvalg fra en række velkendte kvalitetsmærker som DogCoach, Siccaro tørredækkener og flere andre. Læs mere om butikken og om deres katalog herunder.

CanisVitae

DogCoach – varmt kvalitetstøj til hundeluftning

DogCoach er et godt mærke at kigge nærmere på som det første, hvis man mangler noget godt og varmt tøj at tage på, når man skal gå tur med hunden. Mærket kombinerer nemlig komfortable og flotte design med gode varmeegenskaber, der nok skal hjælpe med at holde én varm selv på de allerkoldeste dage. Som enhver hundeejer kan skrive under på, er der ingen undskyldning for ikke at gå tur med hunden i løbet af dagen, uanset hvor dårligt vejret er. Derfor gælder det om at have noget godt og varmt hundeluftertøj i vinterhalvåret, fra f.eks. DogCoach. Besøg eventuelt www.canisvitae.dk, og få et kig på udvalget inden for DogCoach tøj til hundeejere. Der finder du både jumpsuits, trøjer, vinterjakker, pandebånd, huer og meget mere. Alt sammen i den velkendte DogCoach kvalitet.

Siccaro tørredækkener til hunde i alle størrelser

Udover en bred vifte af de bedste DogCoach produkter finder man bl.a. også et godt udvalg i Siccaro tørredækkener til hunde hos forhandleren. Et Siccaro tørredækken er den perfekte måde at sørge for, at ens hund hurtigt bliver varm og tør igen, hvis I har været en tur ude i regnvejret. Siccaro tørredækkener fås i flere fine varianter, og de laves selvfølgelig til hunde i småstørrelser, mellemstore hunde og store hunde.

Husk, at uanset om du overvejer at købe Siccaro tørredækkener, DogCoach produkter eller noget helt tredje hos CanisVitae, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden og få en uforpligtende snak om valget af de helt rette produkter til dig eller din hund.