Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

E. Krag Råstoffer A/S tilbyder et stort udvalg af mineralske råstoffer. Se bl.a. deres unikke Nordsø sten eller deres grå granitskærver

E. Krag Råstoffer A/S har i generationer solgt sand, sten, grus og andre råstoffer til kunder i hele Europa. Læs mere om deres udvalg af Nordsø sten og grå granitskærver her.

E. Krag Råstoffer A/S

Unikke Nordsø sten i alverdens størrelser

Hvis du skal bruge sten til fx anlæg, have eller indkørsel, så har E. Krag Råstoffer A/S et stort udvalg og mange års erfaring i branchen, de vil derfor helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde en løsning. De har bl.a. et stort udvalg af Nordsø sten, som har mange forskellige anvendelsesområder. Stenene har været aflejret på Nordsøens havbund af ismasserne under istiderne, og er blevet formet og afrundet af havets enorme kræfter, hvilket har givet dem deres karakteristiske bløde former. De har flere farver i den rød-brune ende af farveskalaen, som spiller smukt sammen, og hvilket opnår meget dybe smukke farver i regnvejr. Der er mange forskellige størrelser Nordsø sten at vælge imellem, så de kan opfylde ethvert formål, du måtte have brug for. Hos ekrag.com er de sorteret efter størrelser fra 8 – 16 mm helt op til 80 – 125 mm. Nordsø sten kan bruges både til gabioner, haveindretning, belægning, gårdspladser, gydegrus og tagdækning.

Opdag både røde, hvide, sorte og grå granitskærver hos ekrag.com

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du også finde et stort udvalg af granitskærver i mange forskellige farver og størrelser. Der er mange nuancer af grå granitskræver, samt sorte, røde og hvide. De grå granitskærver kommer fra et område tæt ved Göteborg og har en smuk og tidsløs farve. De sælges i enormt mange forskellige størrelsesklasser og har på den måde mange anvendelsesmuligheder. De kan med fordel bruges til indkørsler, gårdspladser og anlæg. De grå granitskærver er smukke til nærmest alle omgivelser, bygninger om omgivende landskaber. De har en smuk lys farve med enkelte røde kvarsit, og bliver mørkegrå i regn. Grå granitskærver har været brugt i årevis til gårdspladser og er på en måde det klassiske valg. Kontakt personalet for et tilbud og for personlig betjening og vejledning. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde det rette produkt med de perfekte egenskaber til dit bygge-, have- eller anlægsprojekt.