Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find skønne garntyper med strikkefasthed på over 30 masker eller diverse strikketips hos maskefabrikken.dk

Maskefabrikken sælger mange forskellige slags garn, bl.a. med strikkefasthed på over 30 masker, som du kan læse mere om her. Læs også med, hvis du skal bruge gode strikketips.

Maskefabrikken

Strikketips som er værd at kende

Hos Maskefabrikken kan du finde alt, hvad du skal bruge af garn, strikkepinde og opskrifter til at komme i gang med at strikke. De har mange forskellige slags garn i sortimentet, som er lavet af forskellige lækre materialer. Der er bl.a. uld, merinould, silke, bomuld, nylon og mange flere i sortimentet, som i forskellige kombinationer giver forskellige gode egenskaber til garnet. Hvis du skal bruge et par gode strikketips, så kan du også finde det på hjemmesiden maskefabrikken.dk, hvor du bl.a. kan læse om, hvordan du kan vedligeholde dit strikketøj ved vask og pleje. Der er forskellige slags strikketips, som er gode at kende til, hvis du elsker at strikke eller gerne vil komme i gang. Når du køber uld, så er der også spindeolie i det, fordi det kommer fra spinderiet, men olien forsvinder ved første vask, hvorefter ulden vil folde sig ud og blive mere blød. Find mange flere gode tips og tricks på siden.

Skønt sortiment af garn med strikkefasthed på over 30 masker

Hos Maskefabrikken kan du finde lige det, du skal bruge af garn til alle slags strikkeprojekter. Der er bl.a. et stort udvalg af garn med strikkefasthed på over 30 masker. Hvis du skal bruge godt garn i blød kvalitet og med gode egenskaber, så har de helt sikkert lige det, du skal bruge til en god pris. Af garn med strikkefasthed på over 30 masker kan der bl.a. nævnes BC babyalpaca, som er enormt blødt og super lækkert garn. Det er et luksusgarn, som du kan bruge til de strikkeprojekter, hvor blødheden er i fokus. Der er også et godt garn fra KAOS, som er lavet af merinould, og giver en super blødhed og fasthed på samme tid. Merinould er vandafvisende, stærkt, blødt og et super produkt, som egner sig til mange forskellige slags arbejde. Find alt det, du skal bruge af garn med strikkefasthed på over 30 masker i butikken.