Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Fra www.sectro.dk kan du vælge flere LED Lenser eller bestemte håndjern til sjove lege i naturen

Mangler du en pandelampe, som kan anvendes til mørke aftener eller bare generel sjov og ballade i fritiden, så finder du et varieret udvalg hos SECTRO. De fører nemlig en lang række pandelamper, såsom de populære LED Lenser. Ydermere finder du håndjern i forskellige modeller, som også kan bruges til sjove lege med vennerne.

SECTRO

Find en LED Lenser med bedre beskyttelse mod vand fra SECTRO

Er du på jagt efter en pandelampe til fritiden eller naturen, så finder du et fantastisk udvalg af LED Lenser hos sectro.dk. På deres side kan du finde alt fra pandelamper og lommelygter til powerbanks, hvor alle disse ting vil være uundværlige, hvis du eksempelvis skulle gå en tur i skoven om aftenen, sove i telt eller blot finde rundt ude i garagen. Fælles for deres LED Lenser er, at alle modellerne er produceret i en høj kvalitet, sådan du kan have glæde af dem i mange år. Ydermere bliver alle produkterne inden for LED Lenser videreudviklet løbende, hvor nogle af deres produkter den dag i dag har fået en bedre beskyttelse mod støv og vand. Det betyder, at du kan få mere glæde af din pandelampe, lommelygte mv., når du er i naturen eller skal lave noget praktisk i fritiden.

Hos sectro.dk findes der både, håndjern, håndjernstasker, fodlænker og mange andre sjove ting

Har du længe gerne vil have nogle håndjern i en god kvalitet, så har SECTRO et fantastisk udvalg. Her finder du forskellige størrelser håndjern, en håndjernstaske, engangshåndjern, en fodlænke og meget andet. Du kan blandt andet benytte håndjern til sjove lege i naturen, hvis du har et job, som kræver det eller lignende. Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel tage et nærmere kig på deres side, hvor de også tilbyder andre sjove redskaber, som man kan benytte i fritiden.

Hos sectro.dk kan du få fri fragt, hvis du shopper for mere end 400 kr. Hvis du er i tivl om deres håndjern eller lignende, så ring til deres kundeservice på tlf. 70 22 77 66.