Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Inliners og løbehjul til damer, herrer og børn

Skatetema.com sælger alt i rulleskøjter, løbehjul til voksne, skateboards, ski etc. Læs bl.a. her om udvalget af inliners til damer.

Skatetema.com

Køb flotte løbehjul til voksne fra anerkendte mærker som Dominator og STIGA

Søger du løbehjul til voksne online, så kan du finde et stort udvalg af trick løbehjul på Skatetema.com. Hvis du er nybegynder og ikke helt ved, hvad du skal vælge for en model, så tilbyder de altid super god kundeservice og på den måde kan du blive guidet til at finde den helt rette model, der passer til dine behov og din krop. Køb også reservedele på siden, hvor der er mange forskellige slags dele at vælge imellem, bl.a. kuglelejer, håndtag, gummi til håndtag, hjul, bremser etc. Når man laver tricks, så bliver ens løbehjul slidt, men heldigvis behøver man ikke købe nyt hver gang, der er en enkel del, der er slidt ned. Man kan bare skifte delen ud. Find gode løbehjul til voksne fra bl.a. STIGA og Dominator, som laver trick løbehjul. Hvis du søger transport løbehjul til voksne, så har de også Longway i sortimentet, som er lavet til at transportere sig igennem byen på.

Inliners til damer - Alt i in-line skates til kvinder hos Skatetema.com

Hos Skatetema.com kan du finde et stort udvalg af rulleskøjter. Der er bl.a. mange forskellige inliners til damer, og du kan helt sikkert finde den rette model til dine fødder. Inliners har fire hjul på stribe og logikken er derfor lidt som på isskøjter. Du kan bremse på samme måde, du kan skære dig igennem svingene på samme måde, og du kan få godt med fart på. Der er mange forskellige smukke inliners til damer i sortimentet fra forskellige fede mærker. Med inliners kan du også lære at lave freestyle tricks. Det er super sjovt og faktisk slet ikke så svært, som det lyder. Rulleskøjter har fået en stor tilbagekomst siden 90’erne, hvor det ofte sås i gaden. Nu er det tilbage, og flere og flere voksne har fundet deres gamle rulleskøjter frem fra gemmestedet. Klik ind på www.skatetema.com og find det flotte udvalg af inliners til damer til gode priser fra mærker som bl.a. K2, Roces og Tempish.