Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Køb Kraiburg gummimåtter til sengebåse og en fodertrug til husdyr hos Dan Egtved

Står du og mangler den ene eller anden form for staldinventar? Så bør du aflægge www.dan-egtved.dk et besøg. Hos Dan Egtved finder du nemlig alverdens produkter indenfor staldinventar af både god kvalitet og til skarpe priser. Du finder alt fra fodertuge- og hække til gummimåtter til sengebåse fra kendte mærker, som Kraiburg og meget andet. Gå blot på udkig og find hvad du leder efter.

Kraiburg gummimåtter til sengebåse

Husdyr har brug for komfortabelt underlag at både stå, gå og ligge på. Det ved de alt om hos Dan Egtved, og derfor finder du et stort og varieret udvalg af Kraiburg gummimåtter til sengebåse. Med en gummimåtte til sengebås fra Kraiburg er du sikret dine husdyr den allerbedste komfort, så de både har det behageligt og kan yde mere. På den måde får både du og dyrene gavn af Kraiburgs gummimåtter til sengebåse. Vælg mellem mange forskellige modeller af måtterne, så du finder den helt rette slags, der tilpasser sig netop dine behov og krav. Hos Dan Egtved går du aldrig galt i byen, og du finder alle produkterne til yderst skarpe priser, mens kvaliteten stadig er i top.

Fodertrug til ethvert husdyr

Hos Dan Egtved finder du et bredt og varieret udvalg af fodertruge til dine husdyr. Hvad end du skal fodre en stor eller mindre flok dyr, finder du en fodertrug, der opfylder dine krav og behov. Her finder du fodertruge til ethvert husdyr – så uanset om du har heste, grise, køer, får eller noget helt andet, har du mulighed for at finde den helt rette model her. Lige meget hvilken af fodertrugene du er på udkig efter, er de alle af højeste kvalitet og designet praktisk og smart, så de er nemme at montere. Desuden handler du altid til de skarpeste priser hos Dan Egtved, der også er ekspert på området.

Besøg Dan Egtved, når du er på udkig efter kvalitetsprodukter til dine husdyr i stalden, på marken m.m. Her finder du alt, du skal bruge – og skulle du være i tvivl om noget, står personalet klar med ekspertise, råd og vejledning.