Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

På Art-de-vinci.dk finder du det største udvalg af kvalitets lærreder

Hos Art-de-vinci.dk forhandler de en masse lærreder i kunst kvalitet til gode priser. Du kan købe lærreder i både store og små størrelser, alle nænsomt udvalgte og fra anerkendte brands. I sortimentet finder du blandt andet lækre dansk producerede kvalitets lærreder fra blindrammefabrikken, Vindelev. Uanset behov så har Art-de-vinci.dk lærreder til dit malerprojekt, hvad enten det er til hobby eller professionel brug.

Art-de-vinci.dk

Lærreder i kunst kvalitet - Produceret i Danmark

Vindelev er specialister, når det kommer til lærreder og har siden 1974 produceret både billedrammer og opspændte malerlærreder. På Art-de-vinci.dk kan du bestille lærreder fra Vindelev i op til 15 forskellige størrelser. Lærrederne er fremstillet i en blanding af 35% bomuld og 65% polyester, som er med til at give en rigtig glat og fin maleoverflade, som både nybegynderen og den øvede vil sætte pris på. Materialet er stærkt og kan tåle både vådt i vådt, og at blive spændt stramt op på billedrammen.

Skab spændende effekter til dit maleri med en stencil

Tag dit maleri til nye højder med stenciler. Stenciler, i daglig tale også kendt som skabeloner eller malerskabeloner, er perfekte til at lave flotte effekter på dit maleri. Stencil skabelonerne består som oftest af et tyndt og formstabilt stykke plast, der let kan vaskes og dermed bruges igen og igen til nye kunstprojekter. Hos Art-de-vinci.dk tilbyder de en bred vifte af stenciler med spændende motiver, alt lige fra dyr og natur til fine mønstre og skrifttyper.

Der er mange måder at arbejde med stenciler på. Typisk påføres malingen med enten en svamp, spartel eller stencil pensel. Du kan også skabe flere lag med spray, mediums, gel- eller strukturpaste, der kan være med til at give mere dybde og struktur til dit maleri. Alt du behøver til dit malerprojekt finder du hos Art-da-vinci.dk, som har et kæmpe udbud af både maling, pensler, lærreder og kunstartikler til gode priser.