Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Sidea.dk har både vægtveste og en boldtrampolin i høj kvalitet til din træning

Når du træner, er det vigtigt, at du får det bedste ud af din træning. Det gør du med udstyr, der er både holdbart og godt. Du kan hos www.sidea.dk finde netop dette i deres udvalg af træningsudstyr. Du kan blandt andet finde smarte vægtveste eller en boldtrampolin, der er super praktisk, når du træner selv.

Sidea.dk

Vægtveste med forskellig tyngde til træning

Vil du have det meste ud af din træning, enten til fodbold eller når du er ude at løbe, så vil vægtveste måske være det rette valg for dig. Hos Sidea.dk kan du finde vægtveste med forskellig vægt, du kan derfor finde en vest med vægt på 5 kg, 15 kg eller 38 kg. Er du på udkig efter vægtveste til dig selv, eller måske til hele holdet, så vil det derfor være en god ide, at du ved hvilken vægt, det skal være.  Vægtveste kommer i god og behagelig pasform, der gør træningen med dem meget behagelig. De kommer desuden uden farlige og stive materialer. Er du på udkig efter vægtveste, så har www.sidea.dk det, du søger.

Træn dit boldøje med en boldtrampolin

Træner du alene, men har du behov for, at der er lidt modspil? Så kan en boldtrampolin være lige det, du mangler. Du kan finde et udvalg hos Sidea.dk, som kan være god til træning med dig selv, eller når du har behov for genoptræning. Med en boldtrampolin kan du blandt andet også træne håndbold, når du er helt selv. Dermed kan en boldtrampolin gøre, at du vil være endnu mere klar, næste gang du møder holdet. Det er derudover også en sjov måde at træne på. Selv når du ikke har mulighed for at komme ud, vil du kunne bruge en boldtrampolin. Det er derfor en god træningsmetode, når du ikke har nogen at spille mod. Mangler du en boldtrampolin, så bør du tage ind forbi www.sidea.dk og finde den rette i deres udvalg.