Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

VegaGarn forhandler Addi strikkepinde og Permin garn, du kan læse om her

For strikkeentusiaster er VegaGarn stedet at finde lækkert garn og udstyr til hjemmestrik. Læs bl.a. her om udvalget af Permin garn samt Addi strikkepinde.

VegaGarn

Køb Addi strikkepinde til dit næste strikkeeventyr

Strikker du selv, eller har du lyst til at prøve det? Mange har genoptaget strikketøjet de seneste år, da det er en hobby, der både er sjov, kreativ og en fantastisk måde at koble af på. Både mænd og kvinder strikker, selvom flertallet stadig er kvinder, og alle kan lære at skabe smukke strikketrøjer, sokker, halstørklæder og huer til sig selv, venner eller familie. Hvis du kender til at strikke, så har du nok allerede dine metoder, dine yndlings garntyper samt favorit strikkepinde. Hvis du er nybegynder, så har du mange forskellige garntyper, metoder og strikkepinde at afprøve, før du finder din helt egen metode. Der findes enormt mange forskellige slags garn og stikkepinde. Addi strikkepinde er nogen af de bedste rundpinde, der findes på markedet. Addi strikkepinde er blevet produceret i Tyskland i over 190 år, og er stadig i den bedste kvalitet. Du kan købe Addi strikkepinde hos VegaGarn, som sælger alt i strikketøj, garn og pinde.

Mere info om Permin garn på vegagarn.dk

Søger du kvalitetsgarn til at strikke med? Der findes efterhånden mange producenter og enormt mange typer garn, da de forskellige materialer kan blandes på uendeligt mange måder for at opnå forskellige egenskaber. Der findes fx nylon, som er holdbart og elastisk, som kan blandes med fx silke eller uld for at opnå ekstra styrke. Uld har selvrensende og temperaturregulerende egenskaber, hvorimod merinould er vandafvisende. Alpaca er blødt, og hamp er stærkt. Bambus er også stærkt og har en lidt nylon-agtig effekt, hvis det blandes i fx uld. Hos VegaGarn kan du finde alt i garn. Der findes bl.a. et stort udvalg af Permin garn, som laver mange forskellige spændende kombinationer. Du kan bl.a. finde det smukke Scarlet fra Permin garn, som sælges i smukke farver og farvekombinationer, og som er lavet af hør, viscose og bomuld. Permin har også uldgarn og deres produkter er i den bedste kvalitet.