Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find Ole Lynggaard ring og Georg Jensen smykker hos exklusivguld.dk

Besøg Exklusiv guld og sølv Aps, hvis du mangler smykker til dit næste formelle arrangement eller bare mangler lidt luksus i hverdagen. Hos denne forhandler fra Farum, finder du nemlig altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der er perfekte som gaveidé til både ham, hende eller dig selv! Det gælder bl.a. Georg Jensen Smykker og Ole Lynggaard ring.

Exklusiv guld og sølv Aps

Vælg tidløst dansk design med Georg Jensen smykker

Georg Jensen smykker er en både fast og populær del af sortimentet hos Exklusiv guld og sølv Aps. Georg Jensen smykker er nemlig yderst eftertragtede, idet de er kendte for at være en hjørnesten i enhver historie, der beskriver dansk kvalitetsdesign. Georg Jensen har en historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage i tiden, og de har derfor mere end 100 års erfaring med at skabe unikt håndværk og udvikle tidløst design. Georg Jensen smykker er i særdeleshed en del af denne historie og derfor en populær kategori på www.exklusivguld.dk. Georg Jensen smykker lægger sig for eksempel også op af brandets ønske om at skabe demokratiske designs, der både rummer funktionalitet og skønhed. Tag bare et par Fusion øreringe fra udvalget af Georg Jensen smykker. Disse er grafiske i deres design, men diskrete i størrelsen og derfor perfekte som gaveidé til en kvinde, der står dig kært.

En Ole Lynggaard ring til kvinden i dit liv

Smykker fra Ole Lynggaard er ligeledes yderst eftertragtede på www.exklusivguld.dk. En Ole Lynggaard ring er for eksempel brugt meget som gaveidé til kvinder, der sætter pris på design, ædelstene og luksus. Når du vælger at investere i en Ole Lynggaard ring, vælger du nemlig et smykke, der repræsenterer indbegrebet af eksklusivt dansk smykkedesign og -håndværk. En Ole Lynggaard ring er ofte skulpturel af udseende, overdådigt dækket af brillanter eller omfavnende af store solitaire-ædelsten i flotte farver. Ole Lynggaard designs er ligeledes ofte inspireret af dyr, organiske former og grafisk elegance, hvilket er med til at skabe innovative smykkekollektioner, der vil pryde ethvert smykkeskrin. Find derfor en Ole Lynggaard ring såsom en Snake Ring, der består af en slangeformet ring i 18 kt. rødguld med 239 brillanter i 1,35 ct. Hælder du mod mere abstrakte former fås en Ole Lynggaard ring også i form af en BoHo Armring, der ligeledes er udformet i 18 kt. rødguld. En BoHo Ring er i stedet til dig, der holder af store ædelsten. Denne flotte Ole Lynggaard ring består nemlig af 18 kt. rødguld, der holder turkis, opal og brillanter, og således gør den til et bemærkelsesværdigt smykke, der vil se godt ud på enhver modig kvindes fingre.

Find sortimentet af Ole Lynggaard og Georg Jensen smykker lige nu på www.exklusivguld.dk eller besøg butikken på Farum bytorv allerede i dag.