Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Godt udvalg af elegante Blossom smykker og flotte Triwa ure hos Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard sælges ure og smykker i høj kvalitet fra både danske og udenlandske designere. Læs mere her om Blossom smykker og om et flot Triwa ur.

Triwa ur i bedste kvalitet

Guldsmed Østergaard sælger ure og smykker fra hele verden og har sammensat et udvalg af kvalitetsprodukter fra de bedste danske og udenlandske designere, guldsmede, smykkemagere og urmagere. Hvis du leder efter dit nye armbåndsur, så læs med her. Når man skal vælge et ur, så er det vigtigt, at man vælger helt rigtigt, for det er jo et meget personligt smykke, som man bruger stort set hele tiden, og mange føler sig endda nøgne, når de ikke har deres ur på. Der er mange forskellige flotte ure til salg på guldsmedoestergaard.dk, og du kan bl.a. se et flot udvalg af Triwa ure. Et Triwa ur er en god investering, for det er enormt smukt og i allerbedste kvalitet. De samarbejder med de bedste urmagere og teknikere for at lave kvalitetsprodukter til gode priser. Der er mange forskellige super flotte ure i sortimentet, og du kan helt sikkert finde et Triwa ur, som passer lige til din smag.

Elegante Blossom smykker 

Guldsmed Østergaard sælger selvfølgelig også smykker, og du kan bl.a. finde et flot udvalg af Blossom smykker i sortimentet til gode priser. Der er forskellige flotte at vælge imellem, og bl.a. findes der mange flotte øreringe, halskæder, fingerringe, ørestikker, armbånd og meget mere fra mærket, der bruger guld, sølv og ædelstene i deres designs. Blossom smykkerne ligger middel i prisklasse, da du fx kan komme ret langt for 2.000 kr, hvis du shopper Blossom smykker. Der er enormt mange smukke designs iblandt, og hvis du kan lide hjerter og blomster og den slags, så vil du helt sikkert kunne finde noget iblandt, som vil passe lige til din smag. Find lige det, du skal bruge til en god pris i sortimentet, og vælg imellem mange forskellige enormt smukke og elegante designs. Smykkerne er meget feminine og bruger klassiske feminine motiver, som fortolkes og genskabes i smukke ædelmetaller og skinnende sten.