Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Kigger du efter et smukt ur fra Skagen eller et yndigt smykke fra Kranz & Ziegler?

Der er stort fokus på mærker, der leverer, når man bladrer igennem kataloget hos Exklusiv guld og sølv Aps. Butikken sælger både smykker og ure online. Det er derfor ikke en overraskelse, at de også forhandler Skagen ure og Kranz & Ziegler smykker. Det er disse to brands og deres katalog, vi kommer til at kigge på her, men yderligere sælger de bl.a. også fra Izabel Camille, Gucci, Georg Jensen og Maanesten.

Exklusiv guld og sølv Aps

Bestil et Skagen ur på exklusivguld.dk

Et Skagen ur er en populær gaveidé, når den person, man har kær, virkelig skal forkæles. Skagen ure fås nemlig båd til mænd og kvinder. Det er herreure og dameure med flotte detaljer i stilfulde design, som passer til de flestes præferencer. Det er måske også derfor, at Skagen ure hurtigt er gået hen at blive så populære. De klassiske ure er inspireret af vores nordligste kyst her i landet, og dens unikke karakteristika. Det er også et mærke, der har opnået international anerkendelse. Inden for dansk design er Skagen ure et væsentligt element, som blander sig med alle topmærkerne. Se kataloget nu på exklusivguld.dk.

Kranz & Ziegler tilbyder bl.a. halskæder og øreringe

Det er også muligt at handle fra Kranz & Ziegler via sortimentet. Hvis du blot klikker ind på exklusivguld.dk, bliver du mødt af et kvalitetsstærkt og samtidig overdådigt udvalg med fristelser fra Kranz og Ziegler. Den står på øreringe, halskæder, ringe og meget mere. Det, der virkelig fænger, er de smukke detaljer. Mærket er eksklusivt, men stadigvæk på et prisniveau, der ikke ekskluderer en væsentlig del af befolkningen. Hvis du ønsker at vide mere om Kranz & Ziegler, så står der brugbare tekster hos Exklusiv guld og sølv Aps. De hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl. Oplev god bytteservice og hurtig levering på Kranz & Ziegler, men naturligvis også de mange andre mærker på www.exklusivguld.dk.

Sif Jakobs smykker og kuglepenne fra Montblanc bør også bemærkes. Udover Kranz & Ziegler samt Skagen finder man nemlig også en del andre fristende mærker via exklusivguld.dk.