Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Nordgreen ure og Hultquist smykker forhandles hos Guldsmed Østergaard

Som mand og kvinde kan smykker i forskellige design, gøre utroligt meget for ens personlige stil, udtryk og komfort. Netop derfor har Guldsmed Østergaard et bredt udvalg af smykker til både mænd og kvinder. Du finder bl.a. Nordgreen ure og Hultquist smykker i deres brede udvalg af flotte og udtryksfulde smykker.

Guldsmed Østergaard

Nordgreen ure i flot design med gode intentioner

Ønsker du ure, der ikke bare lader dig se klokken, men er et flot og udtryksfuldt smykke i skandinavisk design? Så er Nordgreen ure lige det, du skal tage et kig på. Hos Guldsmed Østergaard kan du finde Nordgreen ure, der er dansk design med god samvittighed. Foruden at designe ure i det skandinaviske minimalistiske design, giver de også tilbage til områder i vores verden, der har brug for en hjælpende hånd. Der med er du indirekte med til at hjælpe andre, når du vælger Nordgreen ure. Deres flotte design kan bruges til både hverdag og fest, og er derfor uden tvivl det rette valg. Du finder flere forskellige kollektioner fra Nordgreen ure, der blandt andet er Philosopher, Infinity og Pioneer iblandt andre. Fælles for alle Nordgreen ure er det holdbare design, der gør du kan bruge dit ur i mange år frem. Mangler du et nyt ur, eller søger du en gave til en du holder af, så er Nordgreen ure fra guldsmedoestergaard.dk helt sikkert, det rette valg.

Find din personlige stil med Hultquist smykker

Er det smykker af en anden art, du er på udkig efter, så vil du helt sikkert finde Hultquist smykker det rette valg. Guldsmed Østergaard har samlet et væld af det minimalistiske mærke, der giver dig mulighed, for at udtrykke din personlige stil, og matche dit outfit med de flotte smykker. Hultquist smykker er en virksomhed, der blev grundlagt i 1980. De flotte Hultquist smykker er i unikke og feminine designs, der gennem de forskellige kollektioner viser rejsen gennem livet. I udvalget du både Aaliya, Alina, Aditya, Raindrop og mange andre. Selvom der er stor forskel på de forskellige Hultquist smykker, er der samtidigt et flot minimalistisk udtryk, der passer helt perfekt til det skandinaviske. Hultquist smykker er både ringe, armbånd, øreringe, halskæder, der kan bruges til både hverdag og festlige begivenheder. Der er altid plads til et Hultquist smykke til dit outfit. Du bør tage ind forbi www.guldsmedoestergaard.dk, hvis du er på udkig efter flotte og unikke Hultquist smykker til dig selv eller andre.

Guldsmed Østergaard sørger for at pakke dine smykker ind og leverer i hele Danmark fri for ekstra omkostninger.