Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Penduler, drømmefangere, krystaller og andre spirituelle genstande

www.tessies.dk har et kæmpe udvalg af mange forskellige drømmefangere og penduler til den spirituelle livsstil. Gå selv på udkig i de forskellige sortimenter på siden og læs nærmere derom lige her.

Tessies

Tessies’ drømmefangere hjælper dig til bedre søvn

En drømmefanger stammer fra Amerikans Indians kultur og lader kun gode drømme passere forbi, så den kan beskytte ejeren imod mareridt og onde drømme. Hvis du har problemer med dårlige drømme, så kan du overveje at installere en drømmefanger over din seng. Dens funktion er som sagt at filtrere drømmene og lade de dårlige drømme fange i nettet og blive opløst ved første solstråle. Hvis du har brug for at få styr på de dårlige drømme, så kan det være en god idé til at få bedre drømme. Der findes forskellige modeller til salg hos Tessies, som har et stort udvalg af spirituelle smykker, krystaller og lignende. Du kan helt sikkert finde en drømmefanger, der passer til dine ønsker i butikken. Hvis du ønsker at udvikle din spirituelle side, så har de lige det, du skal bruge i butikken af smykker, krystaller, penduler, prismer og meget mere. Der findes mange forskellige gode produkter til den spirituelle livsstil i butikken. En drømmefanger er både smuk og har en smuk mytologi, og du kan læse mere om produktet på Tessies’ hjemmeside, hvor du kan bestille hjem til adressen direkte. De har gode priser på mange produkter i butikken i Fiolstræde eller på hjemmesiden.

Penduler for ethvert behov og med de rette energier

Tessies sælger også penduler i messing, Angelit eller Aventurin. De har også bjergkrystaller, rosakvarts ametyster m.m., og de kan bruges til både spirituelle handlinger samt som udsmykning i hjemmet. Det har længe været kendt, at krystaller har forskellige positive effekter på kroppen og sindet. Pendulet kan bruges til spirituelle handlinger og ritualer, og krystallen i sig selv har positive effekter på sindet og kroppen. Du kan være sikker på, at du kan finde det helt rette pendul i sortimentet til dine behov. Der findes mange forskellige smukke modeller og smukke farver, som kan bruges til diverse slags afslapning, afstresning og kontakt med sig selv. Når pendulet svinger, opnår man kontakt med sig selv, og man udvikler sin spirituelle side, så hvis du har brug for at finde dig selv, kan det være en god måde at komme helt ned på jorden på, afstresse og udvikle sin spiritualitet på. De mange forskellige penduler fås til fornuftige priser og du kan finde din yndlingskrystal på siden. Læs mere hos Tessies, hvor du kan finde alt inden for spirituelle smykker og genstande til udsmykning af hjemmet. Du kan uden tvivl finde de rette genstande til at skabe en god energi hjemme hos dig.